HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (100/2259) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Július 13., 17:09:27 ---Ez nagyon durva. :blink: Erről eszembe jutott egy régen olvasott ytube hozzászólás valmelyik Flash részlet alatt, hogy XY szerint jónak jó a sorozat, csak azt sajnálja, hogy néger lett Wally West. Mivel ő maga is vörös hajú, és (talán emiatt is) a kedvenc szuperhőse a leghíresebb vörös ligatag.
Szegény Gingerek/redheadek nagyon el lettek nyomva a nagy diverzitásban.

--- Idézet vége ---

Majd jött az HBOmax, és kinyomott egy ilyen reklámot (a média pedig automatikusan elkezdte támadni őket többek közt emiatt is), így náluk elvileg biztonságban vannak:

Intruder:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Július 11., 21:18:19 ---Őszintén szólva, én meg sem lepődtem, hogy egy fekete csaj fogja játszani.
Hollyweirdben jó ideje gyűlölik már a vörös hajúakat, így azokat mostanában szinte mindig fekete színészekre cserélik le (lentebbi kép).

--- Idézet vége ---
Ez nagyon durva. :blink: Erről eszembe jutott egy régen olvasott ytube hozzászólás valmelyik Flash részlet alatt, hogy XY szerint jónak jó a sorozat, csak azt sajnálja, hogy néger lett Wally West. Mivel ő maga is vörös hajú, és (talán emiatt is) a kedvenc szuperhőse a leghíresebb vörös ligatag.
Szegény Gingerek/redheadek nagyon el lettek nyomva a nagy diverzitásban.

Farek:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Július 12., 10:14:38 ---De azt is tedd hozzá, hogy itt a képregényhűség már csak azért is borul, mert egy teljesen új, sorozat originál Batwoman lesz a csaj, aki csak annyit vesz át az elődjétől, hogy leszbikus. A 2. évad hivatalos szinopszisa az, hogy Kate Kane felszívódik, és az ő helyére kerül majd az új csaj, és állítólag az lesz a fő rejtély, hogy Kane miért tűnt el - amit figyelembe véve, hogy Rose távozik nem érzek annyira jó ötletnek, mert max cameo szerepben fog visszatérni, akkor meg mi értelme van ezen rágódni?

--- Idézet vége ---
Tényleg? Na, látod, ezt nem is tudtam. Én még annak fényében ütköztem meg nagyon elsőre, mert úgy tudtam, hogy a szerep marad, csak a színésznő változik. Ahhoz képest merész váltás lett volna. De így aztán igazából tényleg 'sájzegál'.
Persze nyilván ez nem fogja zavarni a már-már vallásosan rettegőket/gyűlölködőket, hogy tovább tegyék a dolgukat.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Farek - 2020. Július 11., 17:27:36 ---Igen, ez itt erős váltás, és elsőre én is megütköztem rajta. De úgy vagyok vele, hogy legalább az esélyt adjuk meg neki, mert lehet, hogy olyan fantasztikus lesz a csaj, hogy pár rész után eszébe sem jut az embernek, hogy fekete.

--- Idézet vége ---
De azt is tedd hozzá, hogy itt a képregényhűség már csak azért is borul, mert egy teljesen új, sorozat originál Batwoman lesz a csaj, aki csak annyit vesz át az elődjétől, hogy leszbikus. A 2. évad hivatalos szinopszisa az, hogy Kate Kane felszívódik, és az ő helyére kerül majd az új csaj, és állítólag az lesz a fő rejtély, hogy Kane miért tűnt el - amit figyelembe véve, hogy Rose távozik nem érzek annyira jó ötletnek, mert max cameo szerepben fog visszatérni, akkor meg mi értelme van ezen rágódni?
A lényegen viszont nem változtat, ha az írók egy "saját" pótlást alkotnak a DC áldásával, akkor nem tök mindegy, hogy milyen rasszú/identitású?

Hozzáteszem, hogy a FB - az utóbbi időben az elemi sötétség gyűjtőhelye - már akkor felrobbant, amikor kiderült, hogy lesz Batwoman, mert ezt is rögtön PC-nek kiáltották ki, hogy "persze, alázzuk csak a Batmant azzal, hogy nőt csinálunk belőle!" és ment a hal-a-szatyorban tátogás, amikor odaírták nekik, hogy ez nem új találmány, hanem egy közel ötven éves karakter. "Az nem lehet, mert még nem hallottam róla". Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy alapanyag hűségtől függetlenül MINDIG lesz olyan balfasz, aki támadja ezeket a dolgokat. Pusztán azért, mert támadni akarja (a van/nincs sapka esete).

Farek:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Július 11., 21:18:19 ---A mai világban? Azt te csak hiszed!
Leszbit csak leszbikus játszhat, transzit csak transzi (pl. Halle Berry épp most mondott vissza egy szerepet, keress rá), lila egeret meg csak lila egér.
Ja, és most már csak akkor adhatja a hangját egy színész egy adott karakternek, ha ugyanabba a rasszba tartozik (Cleveland Show, Simpson Család).

--- Idézet vége ---
Amellett, hogy teljesen jogosnak  erzem, hogy sokszínű legyen, amit megjelenítenek, az erőltetett pc-től pont úgy hanyok, mint a whitewashingtol.
Már várom, mikor akad ki valaki azon, hogy egy sorozatgyilkost nem sorozatgyilkos,  egy űrlényt még nem űrlény játszik... :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése