HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (97/2259) > >>

Amanojaku:
https://youtu.be/lvbkHFcWIIU
.
Kijött a Helstrom trailere. Jónak néz ki. Ezúton is csókoltatom feigét a megvétózott Szellemlovas sorozat miatt.

Amanojaku:

--- Idézetet írta: Farek - 2020. Július 11., 17:27:36 ---
--- Idézetet írta: Amanojaku - 2020. Július 11., 14:17:23 ---Képregényhűséget elvárni akármilyen rasszú karakterrel kapcsolatban mióta gyűlölködés?

--- Idézet vége ---
Oké, értem, hogy miről beszélsz. Nekem is nagyon fura, amikor egy ilyen jellegű váltás történik, tök mindegy, hogy melyik irányba. De kérdés az, hogy milyen fokú képregényhűséghez ragaszkodjon az ember? Mert ha teljeshez, akkor az összes képregényes sorozat és film rossz, hiszen nem pont az történik bennük, mint amit képregényekben olvastunk. Más képesség eredetek, más történetek, más kapcsolatok.

--- Idézet vége ---
.
Szvsz a nemek és a rasszok, illetve a karakter történelmének legalább kétharmadának megtartása lenne a tisztességes arány. Ezért nem volt gáz Tony-t Afganisztánban látni elrabolva, és ezért lenne gáz egy koreai hackert látni a Spider-Man főszerepében.
De jelenleg inkább inkább csinálnának egy fekete színésszel Namor-mozit, egy Luke Cage mozi helyett.

Aldarion:
@HeirToGrievous: Nem szükséges belinkelned a vonatkozó cikkeket, én is tudom hogy itt is ment a hiszti. Csak azt mondom, hogy egész más egy CGI karakter indokolatlan dizájncseréje miatt tiltakozni, mint azért, mert nem tetszik az ahogy egy film cselekményét tovább szövik, ezért követelem, hogy töröljék a létezését is - függetlenül attól hogy egyetértünk-e ezzel vagy sem.

Egyébként az egyik elmélet kimaradt a listádból: a fanok között volt olyan ötletelés is, hogy valójában kezdettől fogva a végleges kinézettel dolgoztak, az első trailer csak azért kellett, mert borítékolható volt, hogy kiveri a biztosítékot a rajongóknál, hogy majd egy színpadias gesztussal bejelentsék a dizájn váltást és bumm - a negatív reklám is reklám -, feljebb tornázzák vele a nézettséget.

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Július 16., 18:36:02 ---Akkor nem is a rajongók voltak hatással a studióra, hanem inkább a Sega. Hmm a lényeg az, hogy legalább változtattak a külsőn.
Én csak arról a vitáról hallottam, amikor megváltoztatták Sonic karjának a színént. Nem tudom, hogy tényleg volt-e ilyen, de hogy már ezen is ki tudnak akadni egyesek..

--- Idézet vége ---
Még az sem zárható ki, hogy a SEGA is odamordult, mert ahogy hallottam a karakter nekik annyira a szívük csücske, mint kabala figura, hogy akkor is kiadnak vele pár évente új játékokat, ha az veszteséget termel.
Amúgy ezek az ominózus tervek, amiket korábban említettem:

Az első kettő a videojátékos inkarnáció, a harmadik egy animációs sorozathoz készült a másodikat alapul véve, a negyedik meg a hisztit kiváltó filmes dizájn.

Ezek pedig a mozis változatok. Balra az első, jobbra az új.

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Július 16., 18:36:02 ---Én csak arról a vitáról hallottam, amikor megváltoztatták Sonic karjának a színént. Nem tudom, hogy tényleg volt-e ilyen, de hogy már ezen is ki tudnak akadni egyesek..

--- Idézet vége ---
Azt hiszem tudom mire gondolsz. Ha a fenti képeken megnézed a kinézeteket, akkor látni fogod, hogy mindegyik változat egy pár fehér kesztyűt visel. Na ez volt az, amit a filmesek első körben elhagytak, helyette a kezén lévő bunda lett fehér, ami - figyelembe véve, hogy a futócipőt meghagyták - megint egy indokolatlan változtatás volt.

Hozzáteszem, hogy mi megnéztük a moziban és véleményem szerint szenzációsan jó lett. Sonic figurája is parádés, de Jim Carrey-t rég láttam ennyire lubickolni egy szerepben, úgyhogy már csak miatta megérte a jegyárat a film.

Intruder:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. Július 16., 10:22:21 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Július 15., 21:13:10 ---Ohh a Sonic. Hihetetlen, hogy egy kék sündisznót azonnal hajlandó volt újratervezni a Paramount, de a TF-eket csak 10 év elteltével. :/

--- Idézet vége ---
A SEGA valószínűleg hisztisebb volt erre, mint a Hasbro, mert ők anno már megvívták a csatát a rajongókkal egy újratervezés miatt - idősebbre alakították át Sonicot -, ami miatt a fanok a mai napig két pártra szakadtak - Classic Sonic (még beszélni sem tudott) és az új generációs Sonic (őt láttuk a vásznon). Ha ebből indulsz ki, a SEGÁnak nagyon nem ált érdekében egy újabb ilyen hiszti

--- Idézet vége ---
Akkor nem is a rajongók voltak hatással a studióra, hanem inkább a Sega. Hmm a lényeg az, hogy legalább változtattak a külsőn.
Én csak arról a vitáról hallottam, amikor megváltoztatták Sonic karjának a színént. Nem tudom, hogy tényleg volt-e ilyen, de hogy már ezen is ki tudnak akadni egyesek..

Aldarion:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Július 15., 21:13:10 ---Ohh a Sonic. Hihetetlen, hogy egy kék sündisznót azonnal hajlandó volt újratervezni a Paramount, de a TF-eket csak 10 év elteltével. :/

--- Idézet vége ---
A SEGA valószínűleg hisztisebb volt erre, mint a Hasbro, mert ők anno már megvívták a csatát a rajongókkal egy újratervezés miatt - idősebbre alakították át Sonicot -, ami miatt a fanok a mai napig két pártra szakadtak - Classic Sonic (még beszélni sem tudott) és az új generációs Sonic (őt láttuk a vásznon). Ha ebből indulsz ki, a SEGÁnak nagyon nem ált érdekében egy újabb ilyen hiszti, míg a Hasbronak kvázi mindegy volt, mert neki kapóra jött, hogy a mozi nyomán elindíthatott egy teljesen új toyline-t, amit ugyanúgy eladott a gyerekeknek, mint a régi verziót az előző korosztályoknak.

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Július 15., 21:18:01 ---Azért itt azt is figyelembe kell venni, hogy nem a forgatások befejeztével kényszerült otthagyni a készülő filmet, hanem idő előtt, így biztosan voltak olyan dolgok, amik az ő változatában eredetileg szerepeltek volna, de leforgatni már nem volt ideje, és most ezeket akarná megcsinálni.
Pl. Marsbéli Fejvadász felbukkanását.

--- Idézet vége ---
Nem, határozottan végzett a forgatással, és azután vonult vissza a lánya halálára hivatkozva - ami a mai napig nyílt titok, hogy igazából egy jó ürügy volt arra, hogy komolyabb renomés sérülés nélkül rúgják ki -, gyakorlatilag ezért is támadta ész nélkül a kész verziót, mert eddig szerintem azt hitte hogy ez szimpla következmények nélküli trollkodás lesz ("Bezzeg az én verzióm, ugyebár..."). A távozásakor már csak a vágás lett volna hátra és a CGI, de ő eleve két JLA filmet akart (első és második rész, de azt nem tudom, hogy erről végül lebeszélték-e), azaz a sztorit teljesen félbe akarta vágni, és ezen ijedt be a Warner, hogy addigra látták BvS bevételeit, amik katasztrofálisan alul múlták a várakozást, és nem akartak egy dupla filmes anyagi fiaskót, ezért menesztették Snydert és a helyére ültették Whedont - mert hát ő csodát tett a Bosszúállókkal is, tehát ez is biztos megy majd neki -, és az ő elképzelései alapján zajlottak le az utóforgatások (a bajusz-gate botrány ha emlékeztek még), de az volt a kikötés, hogy le kell zárnia a filmet, ezért is hagyták ki belőle Darkseidet. És pont emiatt vagyok kíváncsi a dologra, hogy mi lesz ebből, mert ha ő még a két részes elképzelés szerint forgatott, akkor egyrészről kb. egy FOLYTATJUK lesz a film vége, illetve Darkseid sem hiszem, hogy túl sokat fog mutatni azon túl, hogy megcsodálhatjuk mennyire tökösen néz ki a képernyőn. De hozzá teszem, hogy nagyon szeretném, ha nem lenne igazam, mert a JLA nagyon megérdemelné, hogy igazságot tegyenek vele.

Igazából én attól tartok a legjobban, hogy ebben a formában túl geek lesz a film - a karakterek egy részéről az átlag néző szinte semmit se tud -, de bedobják, mert a csapatba kell. A mozi vonalon elindulva Batman, Superman és Wonder Woman még okés, mert addigra kijöttek a saját filmjeik, de Cyborgról csak azért tudtunk meg valamit, mert a cselekményhez kötötték az eredetét, viszont a Flash itteni verziójáról semmit sem mondtak, ahogy akkor még Aquamanről sem, ha meg most berántanak melléjük egy Zöld Lámpást, akkor sikerül elérniük, hogy az átlag néző majd néz ki a fejéből, hogy "te ki vagy és mit keresel itt?", ha értitek mire gondolok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése