HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Augusztus 24., 09:57:00 ---
Ja, és nemcsak az Igazság Ligája film szenvedte meg Johns-ékat, hanem az Ayer Öngyilkos Osztaga is, ugyanis a két film annyira egymásra épült, hogy amikor a WB az újraforgatásokkal szétcseszte az IL-áját, az ÖO-ot is szétcseszte.
--- Idézet vége ---
Nem nagyon tudok elképzelni olyan világot, amiben az az Öngyilkos Osztag jó film lett volna...
És elnézve ezt a "bemutatót" az új filmről sacc per köbö harminc karakterrel, továbbra sem érzem, hogy mitől lesz ez jó. Nyilván ez egy teaser, de akkor is...
Goten56:
Köszi, így már kicsivel tisztább a Batman helyzete.
A Suicide Squad viszont még most is homályos. Egyes források szerint a DCEU része. A rendező viszont azt nyilatkozta, hogy valami ezeréves képregényt fog folytatni. https://screenrant.com/suicide-squad-2-sequel-dc-comics-not-movie/
Ennél rosszabb akkor se lehetne a DC filmek helyzete, ha valahogy a Disneyhez kerülnének a jogok.
HeirToGrievous:
Nem.
A Josstice League-et ért negatív kritikák, az alkoholfüggőség és egyéb magánéleti problémák miatt Affleck Batman filmje parkolópályára került, és csak utána jött a képbe Pattinson, szóval Battinson és Batfleck két külön film (bár elvileg 4, mert a Battinsonféle trilógiának készül, aztán majd eldől, hogy tényleg az lesz-e).
A Battinsonost Matt Reeves (a zseniális Majmok Bolygója trilógia) írja és rendezi, a Batfleckestt pedig Affleck írta és rendezte volna, amiben Bafleck John DiMaggio Halálcsapásával küzdött volna meg.
Goten56:
@Heirtorgrievous: Ha jól emlékszem, azért kapta Pattinson a szerepet, mert Affleck otthagyta a produkciót. Viszont ha ő játszotta volna Batmant, akkor logikusnak tűnik, hogy a DCEU-hoz tartozott volna. De lehet, hogy tévedek, mert annyira félrecsúszott már az egész, hogy lusta vagyok aktívan követni a fejleményeket.
Intruder:
Én se tudom, hogy a Snyder cut-tal fog-e változni valami. De olyan fura egy Man of Steel és egy BvS után bízni a csodában. Olyan ez, mint amikor mi, TF rajongók bíztunk abban, hogy Bay harmadik TF filmje nem lesz már annyira sz@r, mint az első kettő..
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése