HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (76/2259) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. December 08., 22:08:30 ---Kinek mennyire volt élvezhető annak idején a két AVP film, annak ellenére, hogy címükön kívül sok közük nem volt a játékhoz?

--- Idézet vége ---

A béna és nyúlszájú Predatorokat (egy ALIEN kicsinál kettőt? Ne mááár!), a vérszegénységet, a túlságosan gyors megtermékenyítési/kikelési folyamatokat (állítólag ennek a nagy mennyiségű tiszta oxigén az oka), és a lehelet teljes hiányát leszámítva az első rész egész hangulatos volt.

A második meg véres volt... állítólag. Nem tudom, mert qrva sötét az egész film.
Mintha egy hangeffektekkel tarkított fekete képernyőt nézne az ember.

roberto:
A 2. részt -Requiem- jegyző Strause fivérek már a folytatást pedzegették, de határozatlan időre elhalasztották. Szerintem ez a halasztás véglegesnek tekinthető.

KiD:
Pedzegették már ezt korábban, vicces lenne, ha így lenne. (Külön érdekes, hogy már az Into the Spider-verse is erről szólt.)

Farek:
KiD nagyjából összefoglalta az én véleményemet is.
Kár, hogy a nagy franchise húzóneveket csak azért használták, hogy az emberek bemenjenek ezekre a filmekre. Et másféle lényekkel is meg tudták volna oldani, csak akkor nem annyira kíváncsiak rájuk az emberek. Így viszont csalódás lett.
Annak ellenére, hogy valóban voltak nagyon jó jelenetek, mindkét filmben.

Más: tudom, már eddig is voltak hírek a vendégszereplésekről, de ez most így elég jól hangzik:

https://24.hu/kultura/2020/12/09/pokember-3-tobey-maguire-andrew-garfield-tom-holland/

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. December 08., 22:08:30 ---Kinek mennyire volt élvezhető annak idején a két AVP film, annak ellenére, hogy címükön kívül sok közük nem volt a játékhoz?

--- Idézet vége ---

Mind a kettővel az a fő problémám, hogy egyszerű 12 egy tucat popcorn filmek egy olyan sorozatban (két olyan sorozatban), ahol addig minden rész szépen fel volt építve, volt idő feszültségteremtésre, karakterekre, stb., na ezt mind kidobták a kukába, és meghagyták az akciókat. Az első javára írom, hogy CGI helyett többnyire robotikát, maszkokat, valódi effekteket használ, mást nem igen tudok, volt benne 2-3 kúl jelenet, a másodikban pedig tetszett, hogy a Ragadozó az első rész kezdőihez képest meglehetősen hatékony szerzet volt.

Alapjában véve szerintem mindkét simán film nézhető, csak ez nekem édeskevés két olyan franchiseban, ahol az előzmények nagyjából a "zseniális" és a "megosztó, de így is kenterbe veri a többi franchiset" szintek között mozognak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése