HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (75/2259) > >>

Intruder:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2020. December 10., 13:35:45 ---Főleg ha meglépik, hogy egy eddig ismeretlen kihalt faj építette a piramisokat.

--- Idézet vége ---
Nem is tudom. Ez egy olyan dolog lenne, amiről a mozirajongóknak egyből a Stargate jutna az eszébe (hülyébbeknek meg a history channel), és legyünk őszinték: a piramisok túlmisztifikálása már eléggé lerágott csont. Az AVP univerzumot nem igazán lehet hova bővíteni. Persze a Prometheus után a Darkhorse behozta a Mérnököket a képbe, és elég meglepő volt látni, ahogy az ősi albínó félkézzel bucira ver egy predátort.. :-\

Aldarion:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. December 09., 22:22:05 ---Azt a két filmet cinemasins mindjára itt és most milliónyi apró darbra tudnám széttépni, de inkább csak a legeslegnagyobb hibáját írám le: a történet a jelen korban játszódik.

--- Idézet vége ---
Az egészben a legfájóbb, hogy az első film alapötlete - alakváltó földalatti piramis, amit beavatási célzattal használnak a ragadozók -, a jelenben és a Földön egy orbitális baromság, ráadásul sok helyen üti az AVP lore-t. De ugyanezt a jövőben eljátszani egy idegen bolygón simán jól működhetett volna, főleg ha meglépik, hogy egy eddig ismeretlen kihalt faj építette a piramisokat. Nem azt mondom, hogy magasröptűen oldották volna meg, de adhatott volna egy kis univerzumépítő érzetet a mozinak...

roberto:
Miért, hogy lehetne ennél is jobban leszedni róla a keresztvizet?  :D

Intruder:
Azt a két filmet cinemasins mindjára itt és most milliónyi apró darbra tudnám széttépni, de inkább csak a legeslegnagyobb hibáját írám le: a történet a jelen korban játszódik.

roberto:
A másodikban az sem érthető, néhány xeno hogy a pélóba képes teljes harci szereléssel ellátott katonákat megtizedelni. Bezzeg a kis tizenéves lekapja a lézerpuskával...
A képhez meg: mikor másodjára megnéztem, még egész tűrhető volt, mindent láttam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése