HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (72/2259) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. December 19., 18:52:49 ---Volt valakinek szerencséje a The thing from another world képregényhez? Ez a Carpenter-féle 82-es A dolog folytatása. Egyszer belefogtam, aztán harmada-közepe felé abbahagytam.

--- Idézet vége ---

Én úgy tudtam, hogy a 2002-es The Thing játék volt a folytatása..

roberto:
Volt valakinek szerencséje a The thing from another world képregényhez? Ez a Carpenter-féle 82-es A dolog folytatása. Egyszer belefogtam, aztán harmada-közepe felé abbahagytam.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Sepi - 2020. December 11., 21:09:39 ---Viszont az Owen Wilson benne? Baszki, hogy megöregedett.

--- Idézet vége ---
Inkább csak felvállalta a korát, némi sminkes rásegítéssel. A fazon idén töltötte az 52. évét.

Sepi:
Először azt olvastam, hogy a Fantom ágyéka.  :lol: ;D

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. December 11., 08:47:51 ---főleg női karakterekre fókuszál majd."

--- Idézet vége ---
Biztos majd közülük is párat teherbe fog ejteni az "Erő", mint azt a bizonyos szegény Skywalker asszonyságot.  ;D :badteeth:

--- Idézetet írta: gabo - 2020. December 11., 10:51:13 ---Az idei szűk esztendő után végre valami!  :D

--- Idézet vége ---
Jaja, várós.  :bravo: Bár a Loki sorozatot még ezután sem tudom hova tenni. Viszont az Owen Wilson benne? Baszki, hogy megöregedett.

Aldarion:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. December 11., 08:47:51 ---A Fantom árnyéka... :omg: :omg: :omg: :omg:

--- Idézet vége ---
Úgy látom páran leolthatták, mert azóta javításra került...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése