HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Számomra nem volt nagy durranás, de azért egyszer meg lehett nézni. Vicces belegondolni, hogy Will Smith inkább az Öngyilkos osztagban akart szerepelni, mint ebben.
Tegnap este megnéztem DelTorro Mimic-jét. Jó volt látni egy olyan filmjét, aminek nincs mesebeli hangulata és nem szerepel benne egy foszforeszkáló, pikkelyes lény se. De atyaég, hogy ez mennyit romlott, mióta gyerekként kikölcsönöztem. A CGI-t nem hozom szóba, mert 97-es, meg amúgy se egy Lost World büdzséből készűlt, de a színészi alakítás és a párbeszédek minősége jesszus, de gyenge volt. :omg: Az összes dialógus egy török sorozat szintjét hozta.
Kayamiel:
Mi első körbe voltunk akik várták a premiert párommal és el is mentünk moziba. Szerintem méltó folytatása volt az első résznek. Csak abba reménykedek, hogy nem kell 20 évet várni a harmadik részre. :coffee:
Sepi:
Bár hivatalos indoklást nem olvastam, de így sem nehéz kikövetkeztetni. A fő ok a gyenge sztorin, és az ifjabb színészek gyenge játékán kívül (persze a régiek sem ebben hozták a legjobb formájukat), az talán az, hogy több mint 20 év telt el az első rész óta. Ez rengeteg idő. Az első rész rajongói már megkoptak annyira, hogy ne érdekelje őket a folytatás, vagy legalábbis annyira ne, hogy elmenjen rá moziba. Az új generációt meg nem hozta annyira lázba.
roberto:
Elsősorban mi volt az oka a Függetlenség napja 2 bukásának?
KiD:
--- Idézetet írta: roberto - 2020. December 19., 18:52:49 ---Volt valakinek szerencséje a The thing from another world képregényhez? Ez a Carpenter-féle 82-es A dolog folytatása. Egyszer belefogtam, aztán harmada-közepe felé abbahagytam.
--- Idézet vége ---
Azt hiszem, az atopthefourthwall-on Linkara bemutatta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése