HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (66/2259) > >>

roberto:
Videodrome filmes csatornán miket nem tud meg az ember... Például az AVP 2 film azért lett olyan sötét, mert az operatőr ezt kitalálta-t.i. minél kevesebbet lássunk az egymással hadakozó két fajból a hatás kedvéért :)

Micho:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Január 12., 15:11:33 ---Hát nem tudom, de engem hidegen hagynak a producerek.
Mégis mit kellene mondjon nekem az, hogy "A .... producerének új filmje."?

--- Idézet vége ---

Nekem az a halálom, ha egy rendező a nagysikerű filmje ikszedik folytatásának rendezését már nem vállalja, de producerként azért feltüntetik... pl. JP3.
Mivel nem Spielberg rendezte, ez nálam erősen rányomta akkoriban a bélyeget... hiába sertepertélt a film körül, az már nekem "nem volt olyan".

Ellenben egy Jerry Bruckheimer producer nevével fémjelzett filmet jó eséllyel megnézek, hisz több generációnak is ő szállította a meghatározó filmélményét: pl. Beverly Hills Cop, Top Gun, Bad Boys, The Rock, Con Air, Armageddon, Pearl Harbor, Pirates of the Caribbean. Az utóbbi óta nem sikerült nagyot durrantania, de már majdnem 80 éves a faszi... amitől elborzadok, hogy én is mennyire öregszem   :cool:

KiD:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Január 12., 15:11:33 ---Hát nem tudom, de engem hidegen hagynak a producerek.

--- Idézet vége ---

Semmit, akinek számít a neve, azt ki is írják.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Január 12., 14:46:12 ---Kirk állítólag ezer éve meg akarta csinálni a kakukkot, aztán egyszer csak a fia közölte vele, hogy megvannak a jogok. Aztán meg azt, hogy nem vele fogja megcsinálni, mert már idősnek tartja a szerepre.  :D

--- Idézet vége ---

És milyen jól tette, hogy megcsinálta!

Hát nem tudom, de engem hidegen hagynak a producerek.

KiD:

--- Idézetet írta: Micho - 2021. Január 11., 22:34:49 ---
Vagy Michael Douglas, aki már 1975-ben Oscart kapott egy olyan filmért, amiben nem is szerepelt, de a film producere volt  :D

--- Idézet vége ---

Kirk állítólag ezer éve meg akarta csinálni a kakukkot, aztán egyszer csak a fia közölte vele, hogy megvannak a jogok. Aztán meg azt, hogy nem vele fogja megcsinálni, mert már idősnek tartja a szerepre.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése