HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (62/2259) > >>

Aldarion:
Egyébként a Godzilla vs. Kong margójára:
Basszus, csak én fogom a fejem a filmmel kapcsolatos kommentektől? "Hogy lett Kong ekkora hirtelen?" vagy "Nem Kong lett nagyobb, Godzilla ment össze!" és a kedvencem, "Popcorn moziban ne keress se sztorit, se logikát!"... gondolom ez utóbbi annyira megfogadta a saját tanácsát, hogy elkerülte a figyelmét, amikor a kb. ötven évvel korábban játszódó Koponya-szigetben kimondják, hogy Kong még csak kölyök, fog még nőni, majd megmutatták a szülők maradványait, amikhez képest tényleg csak egy seggdugasz volt.

Godzilla meg nyilván összement, ha egyszer fel tud mászni egy repülőgéphordozó anyahajóra, holott a Szörnyek királyában nagyobb volt mint egy tengeralattjáró.. Itt nálam jött a rövidzárlat.

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2021. Január 26., 20:11:42 ---Akkor kajak velem van a probléma...

--- Idézet vége ---
Ki vagyok én, hogy vitatkozzak veled?  :badteeth:

Peter P:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Január 25., 17:30:14 ---Senki nem vette észre a Mechagodzilla utalásokat a trailerben?

Ami engem illet, szerintem átveszik az 1974-es Godzillva vs. Mechagodzilla kiindulási pontját, ahol az igazinak álcázott Mechagodzilla kezdett ámokfutásba, amit mindenki az eredetinek tudott be, egész addig, amíg fel nem bukkant az igazi, és lehántotta róla a gumi burkolatot.
...
De persze ezek csak az én tippjeim, és az is lehet, hogy csak belemagyarázom a dolgot, mindenesetre nem érzem megalapozatlannak.

--- Idézet vége ---

Teljesen így van szerintem is. Azért "merik" azt mondani, hogy lesz "győztese" a két titán csatájának, mert amikor majd Kong győz, akkor (CSAVAR a filmben) kiderül, hogy ez a Mechagodzilla volt. Meglátjátok, Aldarionnak lesz igaza...  ;)

Ja... és Sepi!
A Mad Max úgy volt hülyeség, ahogy volt. Szégyenletesen szar volt.

KiD:

--- Idézetet írta: Sepi - 2021. Január 26., 20:11:42 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2021. Január 25., 09:29:03 ---A non-stop akció is lehet jó a maga nemében, lásd a legutóbbi Mad Max filmet.

--- Idézet vége ---
Akkor kajak velem van a probléma, mert szerintem az a film bődületesen nagy szar volt.

--- Idézet vége ---

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek - 2021. Január 25., 09:29:03 ---Mit vársz, mélyértelmű avantgard művészfilmet?  :lol:

--- Idézet vége ---
Azt azért nem, de nem ártana, ha valami értelmes története is lenne a filmnek.  :rolleyes:

--- Idézetet írta: Farek - 2021. Január 25., 09:29:03 ---A non-stop akció is lehet jó a maga nemében, lásd a legutóbbi Mad Max filmet.

--- Idézet vége ---
Akkor kajak velem van a probléma, mert szerintem az a film bődületesen nagy szar volt.

--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Január 25., 17:30:14 ---De persze ezek csak az én tippjeim, és az is lehet, hogy csak belemagyarázom a dolgot, mindenesetre nem érzem megalapozatlannak.

--- Idézet vége ---
Ezt a forgatókönyvet én megvenném. :) Remélem, igazad lesz.

--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Január 25., 15:36:03 ---A film végén meg kiderűl, hogy mindekettőjük anyját Marthanak hívják.

--- Idézet vége ---
:lol:  :bravo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése