HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
Ha már Godzilla, hogy értékelitek utólag Emmerich 97-es 'kísérletét'?
Farek:
Egyszer régebben már beírtam, de most ismét eszembe jutott, hogy valamikor olvastam egy cikket a bányadömperekről, amiket a külszíni fejtéseknél használnak és gigantikusak. A cikk úgy kezdődött, hogy "a bányadömper az a jármű, amivel ha elütöd Godzillát, fekve marad". :lol:
Intruder:
Sepi: Dániát nem mernék megtámadni. :lol:
Aldarion:
Mothra mindig újjászületik. A japán eredetije is folyton elpusztul, de mindig került egy újabb pete, amiből kikel a következő. Ezzel a hagyományal nem szakít a Szörnyek királya sem, mert már a stáblista alatt futó sajtó montázsban ott volt egy cikk, hogy találtak egy újabb óriástoját, ami feltehetően egy újabb Mothrát rejt.
Egyébként az a helyzet, hogy a Szörnyek királyát szerintem csúnyán alulértékelik, pedig volt benne nem egy zseniális kikacsintás az eredeti Toho filmek irányába, amikre sokszor csak azok kapták fel a fejüket, akik ismerik azokat. Mint a Mothra ikrek. A klasszikus Mothrával együtt jár egy - általában - tenyérnyi méretű tündér ikerpár is, akik lényegében Mothra szócsövei a filmekben. Erre a filmben kiderült, hogy a Mothrát tanulmányozó doktornőnek van egy ikertestvére a Monarch központban...
Más téma. Láttátok, hogy kihírdették a Sandman sorozat castingájnak főbb színészeit?
https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/141736726_10159549146718949_7025463676695376917_o.png?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=8Q_7zVwYCd0AX-MT19k&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=9a2c7e70a26afb9d3dd5737268f8b2ea&oe=6039D157
(Szerk: a Facebookról nem tudsz képet linkelni. ;) - Sepi)
Szerintem némelyiket nagyon eltalálták. Charles Dance mint Roderick Burges... engem máris megvettek.
Sepi:
Amúgy meg miért mindig egy város közepén küzdenek meg egymással? Ez kb olyan, mintha egy Legóval teleszórt szoba közepén birkóznának a szumósok. Biztos tök jó lehet mindig rálépni valamire. :D Lehet, hogy nem is a küzdelem heve miatt üvöltöznek, hanem épp akkor lép rá valamelyik egy kocsira, vagy egy kisebb épületre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése