HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
https://9gag.com/gag/aAb1BzL
Amanojaku:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Január 29., 18:47:33 ---Ha már Godzilla, hogy értékelitek utólag Emmerich 97-es 'kísérletét'?
--- Idézet vége ---
.
Nem Godzilla, és a Final Warsban azt kapta, amit megérdemelt.
így. 😅
Amanojaku:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Január 29., 10:18:26 ---Mothra mindig újjászületik. A japán eredetije is folyton elpusztul, de mindig került egy újabb pete, amiből kikel a következő. Ezzel a hagyományal nem szakít a Szörnyek királya sem, mert már a stáblista alatt futó sajtó montázsban ott volt egy cikk, hogy találtak egy újabb óriástoját, ami feltehetően egy újabb Mothrát rejt.
Egyébként az a helyzet, hogy a Szörnyek királyát szerintem csúnyán alulértékelik, pedig volt benne nem egy zseniális kikacsintás az eredeti Toho filmek irányába, amikre sokszor csak azok kapták fel a fejüket, akik ismerik azokat. Mint a Mothra ikrek. A klasszikus Mothrával együtt jár egy - általában - tenyérnyi méretű tündér ikerpár is, akik lényegében Mothra szócsövei a filmekben. Erre a filmben kiderült, hogy a Mothrát tanulmányozó doktornőnek van egy ikertestvére a Monarch központban...
Más téma. Láttátok, hogy kihírdették a Sandman sorozat castingájnak főbb színészeit?
https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/141736726_10159549146718949_7025463676695376917_o.png?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=8Q_7zVwYCd0AX-MT19k&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=9a2c7e70a26afb9d3dd5737268f8b2ea&oe=6039D157
(Szerk: a Facebookról nem tudsz képet linkelni. ;) - Sepi)
Szerintem némelyiket nagyon eltalálták. Charles Dance mint Roderick Burges... engem máris megvettek.
--- Idézet vége ---
Na ja. a KotM tökéletes példája annak, amikor egy filmet tényleg a lore rajongóinak készítenek, a többi laikus meg a sárba tiporja.
roberto:
Én is a 8 általánost jártam akkor, amikor premierben megnéztem, viszont azelőtt volt már szerencsém a Toho stúdió Godzilla filmjeihez-I love you Kabel 1-, így nekem furának tűnt a kinézete, utána el is felejtettem.
Az öreg Roland azzal magyarázta, hogy annyira nem volt szívügye ez a kaiju, de támogatást kapott hozzá, így leforgatta. A legtöbben azt hánytorgatták fel neki, az általa vászonra vitt teremtmény még nyomokban sem emlékeztetett a japánra. Még az energiacsóvára se volt képes. Született magyarázat, miszerint az amerikaiak eleve rosszul álltak hozzá, mert ők állatként kezelték Godzillát és nem afféle szimbólumként.
Felvetődött már bennem, ha Emmerich ezt nem forgatja le, hanem eleve a 2014-es filmben látott változattal rukkolnak elő a tengerentúlon, hogyan kezeljük a karaktert mi, filmnézők...
Aldarion:
Nehéz elfogulatlanul ítélkezni, mert még gyerekként láttam, és ez a tény utólag is valahogy filtert tud varázsolni a szemem elé.
Összességében minden hibájával együtt - mint a méretváltogató Godzilla - szerethetőnek tartom, és kifejezetten érdekes próbálkozás volt, hogy megpróbálták megmagyarázni a lény eredetét, ezzel együtt nekem bejött a külseje is, noha mindig is szerettem az eredeti kinézetét. Nálam abszolút a top három Emmerich film között van, a Csillagkapu és a Függetlenség napja mellett - és épp csak lemaradt a dobogóról a Tökéletes katona vagy épp a Hazafi -, ráadásul mindent egybevetve szerintem javára szól, hogy elég szépen öregszik a CGI is benne.
Fun fact, hogy a japánoknál úgy kiverte a biztosítékot, hogy végül a Toho integrálta őt a saját monsterversébe, Zilla néven, és lényegében az lett a magyarázat, hogy ő valójában nem Godzilla, csak a halász összetévesztette vele... Azóta a Final Wars című filmben össze is eresztették őket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése