HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Aldarion:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 10:28:19 ---Nyilván, egy bemutató lehet is lehet csalóka. Mondjuk ebből a filmből ez alapján nekem pont egy olyan színész hiányzik, aki tud is játszani.
--- Idézet vége ---
Tekintve, hogy a trailer a kosztümökre és az effektekre koncentrál nem a színészekre, így ezt is nehéz megmondani. Elvégre James McAvoy, Michael Fassbender és Tom Hardy is tv sorozatokban kapta az első szerepeit (többek között az Elit alakulatban). Ezzel nem azt mondom, hogy tudnak is játszani, csak azt hogy elhamarkodott dolognak tűnik elítélni egy filmet látatlanban.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2021. Február 19., 09:53:37 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 18., 19:29:10 ---És egyben eldőlt, hogy 2022-ben is az 1995-ös Mortal Kombat film az etalon.
--- Idézet vége ---
Azért mindezt egy bemutató alapján kijelenteni némileg erős. ;)
Hiszen milyen nevetséges is, hogy Michael Keaton-ból Batmant, Heath Ledgerből meg Jokert akartak csinálni, nem? :brow:
--- Idézet vége ---
Nyilván, egy bemutató lehet is lehet csalóka. Mondjuk ebből a filmből ez alapján nekem pont egy olyan színész hiányzik, aki tud is játszani.
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 18., 19:29:10 ---És egyben eldőlt, hogy 2022-ben is az 1995-ös Mortal Kombat film az etalon.
--- Idézet vége ---
Azért mindezt egy bemutató alapján kijelenteni némileg erős. ;)
Hiszen milyen nevetséges is, hogy Michael Keaton-ból Batmant, Heath Ledgerből meg Jokert akartak csinálni, nem? :brow:
KiD:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 18., 17:16:42 ---Végre kijött az előzetes!
--- Idézet vége ---
És egyben eldőlt, hogy 2022-ben is az 1995-ös Mortal Kombat film az etalon.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Február 15., 22:01:54 ---Godzillára még visszatérve, akkor a második részben megkaptuk volna a rajzfilmsorozatot:
--- Idézet vége ---
A hozzászólások alapján, amiket olvastam, elvileg a rajzfilmsorozatban, még ha nem is a teljes történetet, de feldolgozták a soha el nem készült 2. részt. Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, mert annak idején a tv2, vagy rtl klub (a Csillagközi Invázió sorozattal egyetemben) olyan lehetetlen időpontokban vetítette szombat (és vasárnap???) reggelente, hogy csak pár részt csíptem el belőle.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése