HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Február 19., 16:29:27 ---Mert ez a trailer milyen átütő is volt. És micsoda színészi alakításokat láthattunk, micsoda sztorival és számítógépes trükkökkel kísérve... :D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JHIfHL5UgFs[youtube]
Imádtam a '95-öst és ez is kap egy esélyt, semmi ellenszenveset nem láttam az új trailerben, de a régi MK tinédzserkori élményével nyilván összehasonlíthatatlan.
--- Idézet vége ---
Szerencsére ezt a trailert sosem láttam. :D
De azt hozzá kell tennem, hogy szerintem az alakítások egy önmagát nem komolyan vevő verekedős filmhez képest teljesen rendben voltak benne. :D
Bennem van félsz, amiért nem ismerek egy lelket sem, se sztár nincs, se karakterszínész. Az első film low budget volt a maga idejében, de három főszereplőt azért már előtte is ismertem belőle. Ez a csapat eddig Barney Ross csikócsapatát, meg John McClane fiát juttatja az eszembe. Általában kevesebb nyugati akciófilm film jön ki jól a relatív noname stábból (Dredd), mint amennyi rosszul (MK 2, DB: Evolúció, Hitman). Valahogy a színészeken spórolás többnyire korrelál a végső minőséggel. Tény, nem mindig.
De ünnepélyesen fogadom, hogy amíg nem láttam, ez volt az utolsó megszólalásom ez ügyben, még egyszer mondom, szeretném, ha rám cáfolna a film. :D
Aldarion:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Február 19., 16:29:27 ---Imádtam a '95-öst és ez is kap egy esélyt, semmi ellenszenveset nem láttam az új trailerben, de a régi MK tinédzserkori élményével nyilván összehasonlíthatatlan.
--- Idézet vége ---
Igen, ez már sokkal komolyabb érv. Én is ezen kattogok. A '95-ös verzió mai szemmel már kicsit mosolygásra késztet, a CGI jelenetek borzalmasan rosszul öregedtek benne, mégis van egy sajátos hangulata, ami miatt újra és újra előveszem időnként, és szívesen újra megnézem bármikor.
Basszus a trailerbe tényleg képesek voltak belevágni a fél záró harcot? :omg:
Ilyen szempontból érdekes, hogy pár éve a MK: Rebirth és az abból megszülető MK: Legacy kellett ahhoz, hogy megmutassa, igenis van benne lehetőség, és igény is, hogy egy rendes, komoly adaptációt kapjon a sztori, úgyhogy én bízom benne az előbbi kettő farvizein haladva képesek lesznek letenni az asztalra egy olyan filmet, ami nem csak vizualitásában tud felnőni a '95-öshöz, hanem akár meg is tudja ugrani azt - ami pont a sráckori nosztalgiafaktor miatt rohadt nehéz feladat lenne, úgyhogy én már igazából akkor elégedett leszek, ha szimplán csak labdába tud rúgni minőségileg. De majd meglátjuk, én mindenesetre várom.
elwood:
Mert ez a trailer milyen átütő is volt. És micsoda színészi alakításokat láthattunk, micsoda sztorival és számítógépes trükkökkel kísérve... :D
Imádtam a '95-öst és ez is kap egy esélyt, semmi ellenszenveset nem láttam az új trailerben, de a régi MK tinédzserkori élményével nyilván összehasonlíthatatlan.
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 10:53:24 ---Úgyis meg fogom nézni, ha kijön, nyilván én is azt remélem, hogy kellemesen meglep majd.
--- Idézet vége ---
Ámen. :)
KiD:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Február 19., 10:44:02 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 10:28:19 ---Nyilván, egy bemutató lehet is lehet csalóka. Mondjuk ebből a filmből ez alapján nekem pont egy olyan színész hiányzik, aki tud is játszani.
--- Idézet vége ---
Tekintve, hogy a trailer a kosztümökre és az effektekre koncentrál nem a színészekre, így ezt is nehéz megmondani. Elvégre James McAvoy, Michael Fassbender és Tom Hardy is tv sorozatokban kapta az első szerepeit (többek között az Elit alakulatban). Ezzel nem azt mondom, hogy tudnak is játszani, csak azt hogy elhamarkodott dolognak tűnik elítélni egy filmet látatlanban.
--- Idézet vége ---
Mondom, nem adok rá nulla sanszot, hogy jól sül el. De azért az esetek - hasra ütök - 75%-ában szerintem jól be lehet lőni egy bemutató alapján, hogy mennyire fog tetszeni egy adott film. Szóval nem látatlanban ítélem el a filmet, most láttam az előzetesét, aminek az lett volna a célja, hogy meggyőzzön róla, hogy ez bizony jó lesz. Nem sikerült neki. Ha titeket igen, teljesen rendben van. Úgyis meg fogom nézni, ha kijön, nyilván én is azt remélem, hogy kellemesen meglep majd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése