HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 17:23:11 ---De ünnepélyesen fogadom, hogy amíg nem láttam, ez volt az utolsó megszólalásom ez ügyben
--- Idézet vége ---
Get over here! :m-ghost-rider:
Volt itt pár éve valami MK websorozat is, abban elég komoly arcok voltak. Egyébként ha egy rakás sz*r is lesz az új film, egyszer biztos nézős ebben az ínséges időben... már a Double Dragon filmet készítettem elő :badteeth:
A '95-ösnek pedig tényleg megvan a maga hangulata, ha véletlenül valahol elcsípem, mindig megnézem.
KiD:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Február 19., 20:45:47 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 17:23:11 ---Általában kevesebb nyugati akciófilm film jön ki jól a relatív noname stábból (Dredd), mint amennyi rosszul (MK 2, DB: Evolúció, Hitman). Valahogy a színészeken spórolás többnyire korrelál a végső minőséggel.
--- Idézet vége ---
Igazából a nagy részük nem ismeretlen, csak elsősorban nem hollywoodi színész. A filmet Ausztráliában forgatták, emiatt inkább ausztrál/kínai/japán színészeket szerződtettek - Kano akcentusával embert lehetne ölni -, de azért a többségük már hollywoodi produkciókban is előfordult. A színészeken spórolás amúgy jelen esetben még érthető is, mert valószínűleg a Warner nem tömte ki pénzzel a produkciót, így ha azt akarják, hogy nézzen is ki valahogy a dolog, akkor nem férnek bele az A listás nevek...
--- Idézet vége ---
Igen, ahogy néztem 40-50 milla között van a büdzsé állítólag, az kb. az a kategória, amiből már össze lehet hozni egy ütős filmet, de azért jól meg kell fontolni, hogy költöd el, mert ha nem vigyázol, gyorsan a végére érsz.
elwood:
Remélem, ebben lesz rendes Raiden-eksön. Az egyik kedvencem volt, Christopher Lambert meg kb. kétszer megvillantotta a szemét, és bölcsen terelgetett. Ha valami, ez nagyon rosszul esett annak idején. A re-castolt folytatásról pedig jobb nem beszéni. Nekem nem hiányoznak a nagy nevek, a jelenlegi hollywoodi élgárda (Rock, Vin Diesel, Chris Hemsworth, van más?) már agyonhasználtak.
Aldarion:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 17:23:11 ---Általában kevesebb nyugati akciófilm film jön ki jól a relatív noname stábból (Dredd), mint amennyi rosszul (MK 2, DB: Evolúció, Hitman). Valahogy a színészeken spórolás többnyire korrelál a végső minőséggel.
--- Idézet vége ---
Igazából a nagy részük nem ismeretlen, csak elsősorban nem hollywoodi színész. A filmet Ausztráliában forgatták, emiatt inkább ausztrál/kínai/japán színészeket szerződtettek - Kano akcentusával embert lehetne ölni -, de azért a többségük már hollywoodi produkciókban is előfordult. A színészeken spórolás amúgy jelen esetben még érthető is, mert valószínűleg a Warner nem tömte ki pénzzel a produkciót, így ha azt akarják, hogy nézzen is ki valahogy a dolog, akkor nem férnek bele az A listás nevek...
AdamK88:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Február 19., 17:23:11 ---Bennem van félsz, amiért nem ismerek egy lelket sem, se sztár nincs, se karakterszínész. Az első film low budget volt a maga idejében, de három főszereplőt azért már előtte is ismertem belőle. Ez a csapat eddig Barney Ross csikócsapatát, meg John McClane fiát juttatja az eszembe.
--- Idézet vége ---
Tisztelt KID!
Azért legalább 2 nevet tudok neked mondani, akik azért már elég sokat letettek az asztalra:
Az egyik személy, aki Scorpion játsza: Hiroyuki Sanada
A másik személy meg aki Raiden alakítja: Tadanobu Asano
Szerintem, bocsi illetve számomra két húzónév a filmmel kapcsolatban. Scorpion bemutatása után meg nagyon is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése