HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (53/2259) > >>

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 23., 15:21:16 ---Aki nem látta az Igazság Ligáját, az megnézze az az Igazság Ligája előtt az Igazság Ligáját, vagy inkább ne?

--- Idézet vége ---

Mármint Az Igazság Ligája előtt a Josstice League-et?

Legfeljebb, ha nagyon kíváncsi vagy, akkor a youtube-on összehasonlító videók formájában.

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 23., 15:21:16 ---Aki nem látta az Igazság Ligáját, az megnézze az az Igazság Ligája előtt az Igazság Ligáját, vagy inkább ne?

--- Idézet vége ---

Igazság szerint nem kell.

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: Farek - 2021. Március 23., 14:52:53 ---Én meg az új Csodanőt vettem górcső alá. Illetve venném szívesen, de az egy másik bejegyzés témája...  :brow:
--- Idézet vége ---
Nekem tetszett az új WW, de az első valóban jobb. Végre valaki, akinek tetszik Gal Gadot.  :) (Mondjuk nem is értem, hogy nem tetszhet mindenkinek...) A kollégáim szerint nem illik hozzá a szerep.
Amit sajnáltam, hogy Cheetah "teljes alakja" keveset szerepelt.

--- Idézetet írta: Farek - 2021. Március 23., 14:52:53 ---A cameo a végén bár értelmetlen, de aranyos volt. :)

--- Idézet vége ---
Én remélem, hogy van értelme. Mondjuk egy későbbi Asteria színrelépés (bár lehet életkor miatt már nem vállalná a színésznő).
Illetve hatalmas tisztelgés Lynda Carter előtt.

KiD:
Aki nem látta az Igazság Ligáját, az megnézze az az Igazság Ligája előtt az Igazság Ligáját, vagy inkább ne?

Farek:
Én meg az új Csodanőt vettem górcső alá. Illetve venném szívesen, de az egy másik bejegyzés témája...  :brow:

Hát, nem estem hanyatt. Ha az ember csak elveszik benne, akkor szórakoztató, de még úgy is szemet szúrnak dolgok. Ha viszont kicsit elgondolkodik rajta, akkor aztán pláne.
Gal Gadot még mindig nyönyörű, de ez önmagában édeskevés. Az akciók is néha furák voltak, bár elég látványosak. De valahogy az elsőnek több súlya volt.
A cameo a végén bár értelmetlen, de aranyos volt. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése