HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (49/2259) > >>

roberto:
Bár ennyire feledékeny lenne Darkseid... Kevesebb gondot jelentene a Földieknek :D

Aldarion:
Na én most égtem ki...

Valaki rákérdezett Snydernél, miként lehet az, hogy Darkseid a film elején megkísérli elfoglalni a Földet - a Josstice League-ben itt Steppenwolfot kaptuk meg, de Snyder visszacserélte a karaktert - az Anyadobozokkal és rátalál az Életellenes Egyenletre, de miután legyőzik és haza rugdossák Apokolipszra, nem emlékszik rá, hogy hol található az Egyenlet. Snyder válaszolt: Annyi baja volt otthon, hogy mire azokat letudta, elfelejtette...

roberto:
A vDrome filmes csatornán napokkal ezelőtt tették fel a Justice League Snyder-verzió kiértékelését, az ottani kommentek közt az egyik megjegyzi-valószínűleg van alapja- Snyder azért mutatta be a közönségnek ezt a változatot, hogy tudja mindenki, mit nem fog megtekinteni tőle ezek után a mozivásznon a DC-univerzumból  :D

Sepi:

--- Idézetet írta: roberto - 2021. Március 28., 16:57:28 ---A BvS végül is ennek a sötétebb hangulatnak köszönhette a buktát?

--- Idézet vége ---
Könnyen előfordulhat, bár azért a sztori se volt annyira jó, hogy az megmentette volna.

--- Idézetet írta: Micho - 2021. Március 28., 07:07:26 ---Nem lett volna vele bajom, ha nem egy apokaliptikus, mad maxes jövőben képzelte volna el a folytatásokat (Knightmare), még 6 óra ebben a világban nekem sok lett volna. Ha amúgy is annyira szeret adaptálni, egy "Bábel tornya" átiratot inkább megnéztem volna.

--- Idézet vége ---
Ugyanezen a véleményen vagyok. Nincs bajom az apokaliptikus dolgokkal, rengeteg jó filmet kaptunk a 80-as, 90-es években ezekben a témákban, de a szuperhős vonalhoz nem illik.

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Március 27., 20:41:29 ---Farek miatt.

--- Idézet vége ---
:lol: :lol:

roberto:
A BvS végül is ennek a sötétebb hangulatnak köszönhette a buktát?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése