Nyugodjék békében.
Na, átrágtam magam a Snyder-féle Igazság Ligáján. Háááát, nem is tudom mit mondjak. Ahogy várható volt, ez sem váltotta meg a világot. Érdekességnek jó volt, egyszer meg lehetett nézni. De megnézve egyáltalán nem csoda, hogy ezt miért vágták meg ennyire, és miért forgattak annak idején ennyi mindent újra a mozikba került változathoz. Én mindenesetre ezek után máris jobban értékelem a mozis verziót. Mert ez számomra iszonyatosan vontatott és szenvedős volt. Persze voltak előnyei is, azt el kell ismerni. Például az Aquaman film is sokkal érthetőbb lett az ebben lévő pár jelenet kapcsán, és jobban megismerhettük Kiborgot és Flash-t is ebben a verzióban, ha már ők nem kaptak külön mozifilmet a Warner-DC "minél előbb érjük utol a Marvelt" koncepció miatt. De ezeken kívül sok érdemi dolgot nem tudok felhozni az új verzió mellett. Persze, kaptunk Marsi vadászt és Darkseidot, meg sok más töltelék szereplőt, de annyit nem tettek hozzá a filmhez, hogy ettől élvezhetőbb lett volna. A film zenéje is nagyon gáz lett, valamint a CGI is eléggé közepesre sikerült. Úgyhogy egynek elment, de már csak a hossza miatt sem fogja sokszor újra nézni az ember. Úgy meg főleg, hogy tudjuk, ez a DC-s filmes koncepció már úgyis borult, úgyhogy sok folytatásra nem nagyon lehet számolni.