HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
Nekem az sem világos, ha egy földönkívüli támadás éri bolygónkat, az esetek 80-90%-ban az Államok keleti partján osztják ki a nagy pofont. És ha már harc: a visszavágás során földijeinknek eszébe nem jutna, hogy az ellenséget a saját fegyvereivel próbálják térdre kényszeríteni, inkább golyós kézifegyverekkel szenvednek, de azokból kilőnek akár két tárral is.
turkia:
Ha vki elköt egy autót és mondjuk zombik elől menekül, laza 50-es tempó helyett nyomja 90-nel a városban és 20 mp múlva felborul és gyalog menekül tovább.
Ha telefonon közölnek vmi rettentő rossz hírt, a szereplő, akivel közlik, visszakérdezés nélkül simán csak tudomásul veszi és max annyit mond: "Értem."
Aztán leteszi a kagylót és esetleg továbbadja a hírt annak, aki mellette ül és szó nélkül ülnek tovább a jelenet végéig. Életszerű.
Ha "jópofa, vicces" néger a főszereplő, szinte biztosan lesz fehéreken élcelődő "vicc". Pl "hülye fehérek" Fordítva soha.
Akinek a csapatban ellenvéleménye van, az meghal.
A kommandósok állig fegyverben meghalnak.
Veszélyes helyen a tagok szétválnak. Aztán meghalnak.
Ha szörnyet/szellemet keresünk, az SOHA nincs a kinyitott szekrényben. Majd akkor bukkan fel, ha becsukjuk az ajtót.
Intruder:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Május 13., 20:51:35 ---Pl. a "Ragadozók" egyik előzetesében, amiben Adrien Brody egész testét beborítja a PREDATORok 3 pöttyös lézercélzókája, a filmben pedig csak...egy (mármint 1x3 pötty).
--- Idézet vége ---
Uh, hogy az mekkora egy szemétség volt! egy igazi clickbait. :D Itt van még pár hasonló. Érdekes, hogy a Slnderman kimaradt, pedig a PG-13 miatt az összes félelmetes jelenetet, ami az előzetesben volt kivágták a filmből.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Május 13., 12:34:09 ---Oh és két dolog, ami nagy trend mostanában: gyors jelenetek az előzetesből az előzetes előtt és egy régi dal új feldogozásban.
--- Idézet vége ---
Előzetes az előzetes előtt... hogy én azt mennyire gyűlölöm. :censored: :violent:
Ja, és a...
A) ..."rakjuk bele az előzetesbe így, mert kurva jól néz ki, bár a filmben úgysem így lesz" pillanat.
Pl. a "Ragadozók" egyik előzetesében, amiben Adrien Brody egész testét beborítja a PREDATORok 3 pöttyös lézercélzókája, a filmben pedig csak...egy (mármint 1x3 pötty).
Egy másik is volt eszemben, de azt elfelejtettem. :badteeth:
B) ..vagy a "rakjuk bele az előzetesbe, ha már a filmből végül úgyis kivágjuk" pillanat.
Pl.: majdnem az összes előzetes. :rolleyes:
turkia:
Nagyot röhögtem, köszi! Zene erősödik, snitt 1, 2, 3, valaki mond vmit, this summer, stb. :lol: :lol:
Nagyon lényeglátó! :bravo:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése