HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (382/2259) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: AdamK88 - 2016. Május 30., 17:32:13 ---A Shield meg ennyire kemény volt? Mármint az évad második fele? Mert az első fele az osztott :) Akkor lesz mit bepótolnom :)

--- Idézet vége ---

A SHIELD fél évadonként ugrik egy olyan szintet, hogy leteszed a kalapod...

Az Arrow-Flash-LoT trió meg tovább folytatja a lejtmenetet :/ Flashben Smith epizódja hozott valami képregényes ízt, de a többi áúcs... nálam még mindig a kasza peremén táncoltak, de nem estek át... de remélem lesz valami minőségbéli ugrás vagy legalább valami érdekes sztoriszál mert ez így jelenleg nagyon gyenge :(

AdamK88:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. Május 30., 13:39:26 ---Ja, a Flash nagyon odavert, igazán kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatják, illetve milyen kihatása lesz - ha lesz - az Arrow-ra. Ja, és a maszkos férfi kiléte szép volt. Az, hogy a sorozat szerint ki ő valójában, nyilvánvaló volt. De hogy kicsoda az, azért az meglepett. És szép hommage a régi filmsorozatnak.  :worship:

A LoT valóban... érdekes volt. Igazából nekem az egész évadban voltak különböző bajaim egyes történeti elemekkel, és valahogy nekem baromira nem volt hiteles Savage (mármint a színész) fizimiskája, valahogy nem tudtam túl komolyan venni. Innentől kezdve viszont, hogy ezt lezárták, a felső határ a csillagos és. (Él-jen Rákosi, él-jen Rákosi!  :badteeth: )

Az Arrow... eh. Remélem, a következő évad jobb lesz. És remélem, hogy mivel az az 5. évad lesz, és mert a történet szerint 5 évet töltött a szigeten (persze a visszaemlékezésekből kiderült, hogy mindenhol volt, a szigeten a legkevesebbet... :S), a következő évadban lesz az utolsó visszaemlékezés, mert a mostani évad visszatekintései már nekem fájtak.  :dry:

SHIELD: A legvége érdekes dolgokat vet fel, remélem, megmagyarázzák az ott történteket és elhangzottakat.

--- Idézet vége ---

A Flash-el egyetértek veled. Az nem volt semmi, hogy az öreget dobták be Jay Garrick-nek :) De igazad van, kíváncsi vagyok milyen hatása lesz az Arrow-ra vagy a LoT-ra.

A LoT-al is igazad van. Ez a Savage nem volt hiteles. De kíváncsi vagyok arra is, hogy Snart-ot hogy pótolják, vagy visszahozzák-e valahogy?

Az Arrow-ról én is ezt tudom mondani!

A Shield meg ennyire kemény volt? Mármint az évad második fele? Mert az első fele az osztott :) Akkor lesz mit bepótolnom :)

Farek:
Ja, a Flash nagyon odavert, igazán kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatják, illetve milyen kihatása lesz - ha lesz - az Arrow-ra. Ja, és a maszkos férfi kiléte szép volt. Az, hogy a sorozat szerint ki ő valójában, nyilvánvaló volt. De hogy kicsoda az, azért az meglepett. És szép hommage a régi filmsorozatnak.  :worship:

A LoT valóban... érdekes volt. Igazából nekem az egész évadban voltak különböző bajaim egyes történeti elemekkel, és valahogy nekem baromira nem volt hiteles Savage (mármint a színész) fizimiskája, valahogy nem tudtam túl komolyan venni. Innentől kezdve viszont, hogy ezt lezárták, a felső határ a csillagos és. (Él-jen Rákosi, él-jen Rákosi!  :badteeth: )

Az Arrow... eh. Remélem, a következő évad jobb lesz. És remélem, hogy mivel az az 5. évad lesz, és mert a történet szerint 5 évet töltött a szigeten (persze a visszaemlékezésekből kiderült, hogy mindenhol volt, a szigeten a legkevesebbet... :S), a következő évadban lesz az utolsó visszaemlékezés, mert a mostani évad visszatekintései már nekem fájtak.  :dry:

SHIELD: A legvége érdekes dolgokat vet fel, remélem, megmagyarázzák az ott történteket és elhangzottakat.

AdamK88:
A Flash az érdekes volt! Az Arrow-t még nem néztem meg. A Legends of tomorrow érdekes volt. És sajna a Shield-hez se volt még időm :(

Érdekes lesz a Flash ezzel a csavarral, amit a végére raktak. Az LoT is érdekesnek ígérkezik :)

Farek:
Arrow, Flash, Legends of tomorrow, Agents of SHIELD évadzárókról kinek mi a véleménye?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése