HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (375/2259) > >>

gabo:
A Lost után a 2-dik kedvenc sorozatom, most látom, hogy folytatják, anno a befejezésen megdöbbentem, de túltettem magam rajta,
most meg folytatják! Nagyon várom már!!!!!!  :)

Gorgonita:
A Batman vs Superman gyengére sikeredett, de hátha tanultak a kritikákból, és a Justice League már viccesebb lesz. A Wonder Woman és a Suicide Squad nálam várós darabok. El kell döntenem hogy Gal Gadotba vagy Harley Quinnbe legyek inkább szerelmes. Én a Star Trek Beyondot néztem meg. Tudom ajánlani, jól sikerált.

gabo:

--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Július 24., 21:37:36 ---Kong és Strange várós. Suicide Squad még mindig nem érdekel, és egyelőre az előzetesek alapján a JL se tűnik jobbnak, mint a BvS. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem a DC filmes univerzum építése annyira izzadságszagú.  :rolleyes:

--- Idézet vége ---

Nem vagy vele egyedül! Osztom a véleményedet! Pont tegnap néztem meg a Batman Superman ellen-t, nem hagyott bennem mély nyomokat,max. W.W. karaktere!  ;D

Sepi:
Kong és Strange várós. Suicide Squad még mindig nem érdekel, és egyelőre az előzetesek alapján a JL se tűnik jobbnak, mint a BvS. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem a DC filmes univerzum építése annyira izzadságszagú.  :rolleyes:

Gorgonita:
SUICIDE SQUAD Final Comic-Con Trailer

STAR TREK DISCOVERY Comic-Con Trailer

A Galaxis Őrzőihez egyelőre nem érkezik trailer, de sok minden kiderült:

http://www.puliwood.hu/comic-con/comic-con-2016-urlord-apja-a-marvel-filmes-univerzumaban-214152.html

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése