HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Megnéztem a BvS-t és valaki légyszi elmagyarázná nekem, hogy Lex honnan tudta meg, hogy Clarke Superman? Oké, hogy ő zseni gyerek, de korainak tartom, hogy átlásson ezen a "van rajta szemüveg, nincs rajta szemüveg" dolgon. Vagy ezt is csak a bővített változatból lehet megtudni?
Ha nincs ez a videó Batman álmát se értettem volna meg. ;D
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Július 27., 16:48:50 ---De örülök, hogy kevés kivételtől eltekintve nem nézek sorozatokat.
--- Idézet vége ---
Ha már képregényeket sem olvasnál, tök sok szabadidőd lenne ;D
--- Idézetet írta: Farek - 1970. Január 01., 01:24:29 --- agyfaszt is kaptam volna az esetleges fordulatoktól, meg hű-de-haj-de-nagyon-misztikus dolgoktól, amiket az alkotók állítólag nagyjából egyik hétről a másikra találtak ki
--- Idézet vége ---
Ez így volt, de legalább volt min agyalni és anyázni :lol:
A PB mellett a Lost volt a cliffhangerek királya, még egyes epizódok vége is hajkitépős volt, nemhogy az évadzáróké... "We have to go back, Kate!" :cool:
KiD:
De örülök, hogy kevés kivételtől eltekintve nem nézek sorozatokat.
gabo:
Sok mindenre nem derült fény, sokat utána kellett olvasnom 1-2 dolognak, de az utolsó évadban sok minden kiderült, hogy mit miért, hogyan..........
Farek:
Én nem néztem a Lostot, és a leírások alapján agyfaszt is kaptam volna az esetleges fordulatoktól, meg hű-de-haj-de-nagyon-misztikus dolgoktól, amiket az alkotók állítólag nagyjából egyik hétről a másikra találtak ki, de annak nem az a vége, hogy ott valójában mindenki Pamela Ewing? :hehe: :nemtudom:
Viszont most néztem meg a Stranger Things című sorozatot. Jó, tudom ajánlani.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése