HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
--- Idézetet írta: FZoli - 2016. Augusztus 14., 21:37:50 ---Szegénynek egyből leUltronozták a fejét. :hehe:
Én csak most azt nem értem, hogy akkor Galvatron ennyi volt, és fullba nyomja a Megatront? Ezzel a buzogányos-kardos-tudomisénmi kinézet alapján nagyon rámennek a lovag témára...
--- Idézet vége ---
Én a Marvel/Disney helyében már most perelnék. :lol: Bár a Terminator: Genisys-ben a T-3000-es meg kiköpött Lockdown volt és nem kevés hangeffektet át is vettek a Bayformers mozikból. Persze mind a kettő Paramounth, szóval ez nem számít lopásnak... :rolleyes:
És igen, Optimusz után Megatron is átment lovagba. De hasonló volt már az IDW-s képregényekben (és sorozatokban) is, szóval...
Arra, hogy Galvatron most megint Megatron lesz van egy elméletem, bár ekkora csavarra nem számítok Bay-től, miszerint ez egy másik Megatron lesz. Tehát lesz egy Megatron és egy Galvatron is párhuzamosan a filmben.
FZoli:
--- Idézetet írta: Intruder - 2016. Augusztus 12., 11:19:16 ---Megatron új külsejét láttátok?
--- Idézet vége ---
Szegénynek egyből leUltronozták a fejét. :hehe:
Én csak most azt nem értem, hogy akkor Galvatron ennyi volt, és fullba nyomja a Megatront? Ezzel a buzogányos-kardos-tudomisénmi kinézet alapján nagyon rámennek a lovag témára...
Zerit:
--- Idézetet írta: gabo - 2016. Augusztus 10., 20:30:28 ---A Prédikátor sorozatot nézi valaki? Érdemes elkezdeni?
--- Idézet vége ---
Néztem az első évadot, nekem szórakoztató volt, bár be kell valljam, nem olvastam a képregényt.
Intruder:
A Resident Evil számomra már bicskanyitogatóan idegesítő. Az utóbbi filmek nem is szóltak szinte semmiről se! Csak nyújtják a nem létező sztorit, mint a rétestésztát. :dry:
Rouge One: Még egy messzi messzi galaxisban is találni egy szamurájt. :lol: Szerintem ez a film nagyobbat fog szólni, mint J.J.-é, és nem csak a trailer-ben látott utolsó pár másodperc miatt. ;)
Megatron új külsejét láttátok?
Gorgonita:
Rouge One Trailer:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése