HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (367/2259) > >>

Micho:
Egyszer már én is túlestem a G.I. Joe nosztalgiámon (még majdnem figurákat is vettem a vaterán, amikor zsírúj bontatlan cuccokat kínáltak, de kiderült, hogy "utánnyomás" volt, vagy mi, így hanyagoltam).

A kölcsönzőben fellelhető 27 részen kívül mintha itt még lenne pár pluszban, csekkold le:

https://www.google.hu/?gfe_rd=cr&ei=12feV8fyBumv8wf80aK4CA&gws_rd=ssl

KiD:

--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Szeptember 17., 07:41:49 ---Egyik-másik torrent oldalon fellelhető belőle jó pár rész, de tudtommal sehol sincs fent teljesen. Régebben én is vadásztam őket, de nem tudtam teljessé tenni a gyűjteményem.

--- Idézet vége ---

Sepi:
Egyik-másik torrent oldalon fellelhető belőle jó pár rész, de tudtommal sehol sincs fent teljesen. Régebben én is vadásztam őket, de nem tudtam teljessé tenni a gyűjteményem.

KiD:
Rettenetesen fontos kérdésem van, ilyen fontos kérdést talán még nem is tettem fel ezen az oldalon.

Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e valahol szerezni, neten vagy boltban a régi G.I. Joe rajzfilmeket magyar szinkronnal?  :nemtudom:

Pár helyen találtam egy olyan két tucat részt a Sunbow, Dic sorozatokból vegyesen, ez érdekelne, de ha lehet, inkább a teljesség igényével.  :headscratch:

Micho:

--- Idézetet írta: gabo - 2016. Szeptember 01., 16:59:28 ---Érdekes lesz!

--- Idézet vége ---

Kicsit mintha ötvözték volna Vasembert az Andrew Garfield-féle Pókemberrel ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése