Péniszirígység. Zanzásítva talán össze is foglaltuk, eddig eszembe se jutott, de ez a legjobb szó.
A He-man filmmel én talán elfogult is vagyok, mert a gyerekkorom meghatározó mozija, de szerintem objektíve is korrekt rajzfilmes mozi.
Pénz? Ez a film valóban kizárólag sajna a pénz körül forgott, tehát a mögöttes, erkölcsi tartalmat hiába is keresnénk. Ezt még nekem, rajongónak is emésztenem kell. A Mattel pénzelte, a Mattel dirigálta, a szereplőket is a Mattel hagyta jóvá. Eternia meg ahogy mondod, anyagi okok miatt lett lecserélve a Földre. Eternián csak Greyskull, meg a labor került bemutatásra, még a palota alatt húzódó katakombarendszert is nullázták financiális okok miatt. A mozi tele van csak a film számára kreált karakterekkel, a rosszfiúk közül a Mattel viszont Beastman-hez ragaszkodott és fontos kikötés volt, hogy őt nem ölhették meg. A cég erősen tervezte a második részt (Skeli ezért beszél a végén), ami sajnos a bukta miatt nem valósult meg. A film érdekessége, hogy a teljes műsoridőben kizárólag fehérek láthatóak. Rasszizmus? Aligha. Csak az van, mint a Jennifer Aniston, meg a Démonok között kaliberű filmek 95 %-ában. Tipikus fehér téma és még a píszí miatt se éri meg négert betenni, úgyse fogják nézni. 😀 Ez tisztán üzlet, ezt becsülöm a szakembereikben.