HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (344/2259) > >>

scaurus:
Ez még kimaradt:

--- Idézetet írta: Micho - 2017. Március 10., 22:17:08 ---...
Oké, hogy szimbolika, és Logan így megküzdött a régi, agymosott, vadállatias énjével, de akkor is.

--- Idézet vége ---
SPOILER:
Szerintem, még ennek is rossz volt, mert az üzenet kb. ennyi, hogy magadat úgysem tudod legyőzni, még a haverok segítségével is beledöglesz...

@Zigota: forgatókönyvírónak Bob Gale-t és/vagy Robert Zemeckist,  rendezőnek Tim Burtont vagy Gore Verbinskit. :brow:

Zigota:
Igazatok van IC. Mondjuk egyik szuperhős-készítő gárdát sem fogadnám fel. Joss Whedon-nak például kifejezetten rosszat tesz a nagy költségvetés. Talán del Torot, A Hellboy első része egész jó volt. Na meg Nolan második Batman-je. Szívesen látnám viszont Finchert vagy Aronofskyt is. A legjobban viszont egy David Lynch rendezte Moon Knight-ot néznék meg :D

Inner Circle:
Így van. De fogalmazzuk meg másképp: ha olyan filmet akarnátok forgatni, amilyet csak akartok, kéne hozzá forgatókönyv-író és rendező, és pályázatként megkapnátok az ismert szuperhős-filmeket, van valaki, aki a Logan csapatát fogadná fel és adna nekik százmill dezsőt, hogy "Látom, tudjátok, mit csináltok; valósítsátok meg az álmomat!"?

scaurus:
Egyedül a színészi játék volt rendben.
Forgatókönyv ostoba, egytől ötig skálán kb. nulla.
Dramaturgia gyenge.
Összhatás unalmas és érdektelen.
A Bosszúállók sem váltotta meg a világot, de a saját keretei között szórakoztató volt.
Ez meg csak dögunalmas.
Nem tudom ki és miért találta ki, hogy méltó búcsú Farkastól (nekem az marad), nekem inkább szánalmasnak tűnt.

Az elsők (First Class) rövid jelenete Farkassal többet ér, mint ez a komplett film.

Na, jó, Benton dokit jó volt látni a vásznon.

Zigota:
Egy klisés szuperhősfilm? Micsoda? De most komolyan, az első Bosszúállóknál semmi bajotok nem volt vele, pedig az egy megalomániás unalom volt, ahol mindenkinek extrafasza cool-nak kell látszania. Civil war dettó. Ebben a filmben legalább nincs világmegmentés, meg a szokásos "nem öljük meg a főgonoszt, mert mi nem ölünk, csak a csatlósait" baromság. A színészi játék kellően minimalista, csak néha szalad el a ló. A kiscsaj tökéletes választás, Stewart örömjátéka igazán élvezetes. Kalibán tényleg necces, de hát ennyi baj legyen. Okos szuperhősfilmet meg akkor fogunk látni, ha egy független filmes dolgozza fel valamelyik nem Marvel, vagy DC képregényt. A Dr Strange meg számomra nagy meh, Tony Stark orvasnak állt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése