HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Inner Circle:
Az Apokalipszis olyan rossz, mint aBvS, csak az a baj, ahogy a nagy Levin mondta: "Ott rossz ételeket főztek, azt kibírom. De itt jó ételeket főznek rosszul, amibe belepusztulok." Vagyis a BvS jobb :(
Intruder:
Csak a szépre emlékezzünk! ;)
Zigota:
Az Apokalipszis annyira rossz, hogy nem hittem el, hogy Singer-nek köze van hozzá. Újabb bizonyíték, hogy a túl nagy költségvetés és a sok CGI csak átok.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Március 13., 21:45:35 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Március 13., 16:11:36 ---Beszéltem vele, rosszul is alszik emiatt.
--- Idézet vége ---
Bekaphatod... :smileythefinger: :lol:
--- Idézet vége ---
Amúgy Singer filmjei közül nekem csak az uccsó nem jött be, de az nagyon nem. A többi X-Menje, sőt még a Supermanje is simán nézhető szerintem. Az X2 mám-már olyan jó, mint a Közönséges bűnözők.
zajrus:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2017. Március 14., 14:22:10 ---Egyèbként X-vonalon a Deadpool 2 mellett jön valami konkrét?
Jön: http://lrmonline.com/news/x-men-here-is-every-film-currently-in-development
--- Idézet vége ---
Még mindig nem mondtak le elvileg a Gambitről, New Mutants röppent fel, egy új X film is ofc valamint X-Forcet rebesgetnek? Meg valamelyik producer benyomott valami X-Flight és Exiles nevet, de az elsőből kiindulva konkrétan akármik lehetnek...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése