HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (333/2259) > >>

Kayamiel:
Jó lesz ez az új Star Trek. Én a régieket is láttam mind.
hm, és kapunk egy újabb szuperhőst is - fekete Villám - tuti összehozzák majd az Arrow-Flash világgal  :sm-clap:

gabo:
Nem tűnik rossznak! Én a régi Star Trek tv sorozatokat nem néztem, de ezt fogom!  :)

Én meg ezt találtam! Vajon része lesz ez is az Arrow-Flash univerzumnak??  :headscratch:

Gorgonita:
Zaphod Beeblebrox halhatatlan szavaival élve: "Indulunk!" :pogo: :D

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Május 16., 00:25:41 ---Már rég megszületett az a gyermek, aki azt fogja mondani egy napon, hogy "Apu, ne fárassz már a baromságaiddal, Vasember annyira ciki, tiszta 2000-es évek."

--- Idézet vége ---
Remélem, nem az enyém, mert szájon is vágom.  :lol: :lol: :lol:

KiD:

--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Május 15., 22:42:38 ---Én már el se tudnám képzelni a mozit képregényfilmek nélkül. Oké a western filmeknek leáldozott és a disco korszaknak is vége, de szuperhős filmek mindig lesznek. :rolleyes:

--- Idézet vége ---

Meg leáldozott a klasszikus horrnak, slasher horrornak, a musicaleknek, a klasszikus akciófilmeknek, az ókori szandálos filmeknek, az olasz új hullámnak és - SZVSZ - le fog a szuperhős filmeknek is. Még csak a második évtizedében vagyunk benne. Már rég megszületett az a gyermek, aki azt fogja mondani egy napon, hogy "Apu, ne fárassz már a baromságaiddal, Vasember annyira ciki, tiszta 2000-es évek."

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése