HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (330/2259) > >>

KiD:
Bepótoltam a Logant. Ejnye, ez jó volt. Jackman papa hiányozni fog. Pont most kell kiszállnia.  :(

:m-deadpool: Igen, pont most. Eljött az én időm.

Fogd már be!  :dry:

Sepi:
Én tuti megnézem. A régi is tetszett.  :) Viszont kicsit fura számítógépes játékként látni a Jumanjit, nem társasként.

Xeraph:
Ezt meg fogja nézni rajtam kívül valaki?  ;D

Intruder:
Amíg néhányan közülünk vették a bátorságot, hogy megnézzék Bay Last Crap moziját addig én kikölcsönöztem a tékából a Resident debil evil Final chapter-t.
Hihetetlen kimondani, de az író/rendező úr, akinek a Mortal Kombat filmet is köszönhetjük végre sikerült lezárnia a 2002 óta futó szériát méghozzá egy olyan filmmel, aminek története is van. Ez utóbbi egész nagy szó, ha figyelembe vesszük az első rész utáni filmeket...
De mindhiába a nagy sztori, ha egyszer teljes az ellentmondás a korábban ismertetett tézissel. Itt kiderül, hogy az Umbrella szándékosan szabadította a világra a T-vírust, de az első film pont azzal kezdődik, hogy a konkurencia embere a felelős az egész apokalipszisért. És ez még csak egy a sok közül. Persze tudhattam volna, hogy lesz itt ne mulas már a Sony logó felbukkanásánál. :rolleyes:
Érdekesség, hogy a Final chapter jelenleg az imdb-n és a rotten-en is jobb helyen áll, mint az új TF film. Egyszer meg lehet nézni, de szigorúan CSAK egyszer! :D

gabo:
Reméljük, egy jó kis sorozat lesz! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése