HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
gabo:
Egyre közelednek!! ;D
Micho:
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Július 14., 22:13:50 --- Melyikben? :headscratch:
--- Idézet vége ---
A Raimi-féle első részben is volt a Peter/Flash bunyónál. Igen, az a fura jelenet a papírrepülővel, léggyel, meg köpőcsővel :D
Intruder:
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Július 12., 23:02:24 ---A pókösztönre azt nyilatkozták, hogy azért nem hangsúlyozták ki, mert egyrészt elég jól be volt mutatva az már a korábbi filmekben
--- Idézet vége ---
Melyikben? :headscratch: Nekem azon a jeleneten kívül, amikor Doc Ock bedobja a kocsit a kávézóba és épp hogy csak sikerül Peternek megmentenie MJ-t, más nem ugrik be. :nemtudom:
Sepi:
Szombaton nekem is sikerült megnézni, és tényleg elég korrekt kis film lett. A pókösztönre azt nyilatkozták, hogy azért nem hangsúlyozták ki, mert egyrészt elég jól be volt mutatva az már a korábbi filmekben, valamint ez is még annak a számlájára írható, hogy kezdő még, pontosan ő maga sincs még tisztában a képességeivel. Meg így eljátszhatták azt a sokat sejtető ziccert a végén, amikor May meglátja őt a pókszerkóban. Különben simán jelzett volna pókösztöne és nem bukik le.
Meg amire nagyon kíváncsi lettem volna, hogy mit tud az instant gyilkosság üzemmód. ;D
gabo:
Tegnap megnéztük párommal a Pókember: Hazatérést. Nagyon jó volt és nem csak nekem, hanem amikor a stáblista utáni jeleneteket vártuk és odasúgja nekem, hogy nagyon jó volt, elmosolyodtam, mert bár igaz mindig megnézi velem az ilyen filmeket, de nem a kedvencei, de ez neki is tetszett és szerintem sok másnak is fog! Hosszú idő óta végre eltalálták Pókember a képregényhez legközelebbi hasonlatosságát! Nekem a sokszor bemutatott előzmények most nem hiányoztak, így is minden összeállt! Az elején szerencsétlenkedő hős a végére igazán rátalál az útjára! Nagyon tetszett a képregényes vonatkozású rész amikor Pókember a törmelék alá szorul és minden erejét össze kell szednie, hogy megmeneküljön! Viszont hiányoltam a Pókszignál használatát, ha a Polgárháború utáni jelenetben volt,
az ember mégis várta továbbá ami furcsa volt, hogy nem volt Pókösztöne????? Pedig az ez egyik olyan képessége ami sokszor megmentette akár az életét akár a személyazonosságát! A stáblista utáni 2 jelenet közül az egyik a folytatást és a következő klasszikus ellenfelet Skorpiót mutatja, a második viszont na az egy nem semmi jelenet, inkább itt sem írok róla,
érdemes megnézni, de egy nagy....... ;D A stáblistás jeleneteket egy idős mamát és a kis unokáját kivéve mindenki megvárta! Szóval aki teheti irány a mozi és Pókember!!! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése