HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. December 08., 12:58:23 ---És vajon mi lesz így a két Pietróval
--- Idézet vége ---
Semmi, már csak egy van :nezze:
--- Idézet ---Meg vajon ezt majd azt is jelenti, hogy ismét lesz F4 képregénysorozat?
--- Idézet vége ---
Szerintem tuti. Már így is van egy F4 ½ (Marvel 2 in 1), csak Richardsékat kell visszarángatni, akárhol is vannak
Farek:
Mivel a hírek szerint jövő héten bejelentik, hogy a Disney megveszi a Foxot, szerintetek pár éven belül lesz X-men-Angyalok és egyéb hasonló nyalánkság filmek? Szerintetek milyen hamar tudják integrálni a Foxnál lévő szereplőket az MCU-ba? És vajon mi lesz így a két Pietróval? :)
Meg vajon ezt majd azt is jelenti, hogy ismét lesz F4 képregénysorozat?
Sepi:
Ez majd megint érdekes lesz:
:brow:
KiD:
Szerintem ehhez a konkrét eseményhez illik ez a jelenet. Ez nem sima pókösztön jelzés, itt ennél többről van szó. A képregényben is, amikor megérkezik a Túlontúli (ahonnan ezt másolták) is egyértelmű volt, hogy nem egy átlagos pókösztön jelzést él át (majd leszakadt a feje). Az más kérdés, hogy a normál pókösztönt egyébként be kéne venni a sztoriba és valahogy ábrázolni. A Raimi féle nekem sem tetszett, az animated jobb volt, de ha jól emlékszem, csata közben ott is ritkán használták, inkább előtte, egyfajta balsejtelemként. Valahogy nem tudnak vele mit kezdeni.
Micho:
Akár. Nekem a Raimi-féle első részben nem igazán jött be amikor a sulibunyónál szemléltették a dolgot, a csodálatos sorozatban meg talán nem is volt pókösztön.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése