HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (317/2259) > >>

Sepi:
Na, meg is vásárolták közben a Foxot. Így most olyan karakterek is a Disney részei lettek, mint az Alien vagy a Predator.  ;D

Akkor most már lehet várni, hogy mikor jön Deadpool vagy Rozsomák cameo a Bosszúállókba.  :brow:
És esetleg egy jó kis F4 film. Nem beszélve egy AvX filmről.

KiD:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. December 13., 22:23:44 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. December 13., 17:42:17 ---Ha Disney a maga 26%-os piacvezető pozíciójával (according to wikipedia) fel tudja vásárolni a harmadik, 13%-os Foxot, nehezen látom be, hogy pár év múlva miért ne tehetné ugyanezt a Universallal, vagy a Paramounttal. Szerintem egyáltalán nem meredek elképzelés.

--- Idézet vége ---
Én úgy tudom, hogy Amerikában van egy olyan törvény, ami tiltja azt, hogy egy cég vagy vállalat monopol helyzetbe kerüljön (a szakszerű megfogalmazás nem jut most eszembe), tehát minden ilyen nagy volumenű tranzakciót előtte az ottani versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia azt.

--- Idézet vége ---

Valami tröszt ellenes törvény lehet. Az At&T most készül egyesülni épp a Warnerrel, arról olvastam, hogy vizsgálják, gondolom akkor a Disney - Foxot is. Ha ezt a cikket nézem: https://www.insidermonkey.com/blog/11-largest-beer-companies-in-the-world-in-2017-605003/?singlepage=1, látszik, hogy pl. a sörpiacon legnagyobb InBev Amerikában 45%-os részesedéssel bír, ergó addig simán nőhetnek. De szerintem a piaci szereplők számától függően bőven 50% fölé lehet menni. Mondjuk kétszereplős piac esetén tán beleszólnak, ha egyik megvenné a másikat...

Sepi:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. December 13., 17:42:17 ---Ha Disney a maga 26%-os piacvezető pozíciójával (according to wikipedia) fel tudja vásárolni a harmadik, 13%-os Foxot, nehezen látom be, hogy pár év múlva miért ne tehetné ugyanezt a Universallal, vagy a Paramounttal. Szerintem egyáltalán nem meredek elképzelés.

--- Idézet vége ---
Én úgy tudom, hogy Amerikában van egy olyan törvény, ami tiltja azt, hogy egy cég vagy vállalat monopol helyzetbe kerüljön (a szakszerű megfogalmazás nem jut most eszembe), tehát minden ilyen nagy volumenű tranzakciót előtte az ottani versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia azt.

Intruder:
Hmm ha a Marvel és a Paramount egy kézben lenne, akkor talán kapnánk egy jó TF filmet...

KiD:
Ha Disney a maga 26%-os piacvezető pozíciójával (according to wikipedia) fel tudja vásárolni a harmadik, 13%-os Foxot, nehezen látom be, hogy pár év múlva miért ne tehetné ugyanezt a Universallal, vagy a Paramounttal. Szerintem egyáltalán nem meredek elképzelés.

Aztán úgy járunk, mint a napszemcsikkel.  :cool:

http://index.hu/tudomany/til/2015/04/18/tudja_miert_olyan_rohadt_dragak_a_markas_napszemuvegek/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése