HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (305/2259) > >>

Micho:
Mindenkinek van egy kép a fejében, "hogyan kell kinéznie" a filmes Rozsomáknak... aztán amit majd mellétesz a filmes studió, vagy bejön az embernek, vagy nem. Például én örülök, hogy Tom Hardyt ellőtték Venomra, mert nekem egyáltalán nem jönne be a szerepben, nem is tudom, miért találták ki. Lehet, hogy megint a bevált recepthez fognak nyúlni - mint Jackman esetében is-, és egy totál ismeretlen arcot rántanak elő a kalapból. Talán így jobban járunk, mint hogy végigzongorázzák a hollywoodi sztárokat, és naponta más nevet dobnak be a köztudatba.

Kicsit idevág, hogy amikor kölyökként megtudtuk, hogy George Clooney lesz Batman, előkaptunk egy TVR7 újságot, és filccel rárajzoltuk a fejére a denevér álarcot, hogy meglássuk, hogy fog festeni, mint Batman...  ;D

KiD:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2018. Február 07., 19:01:55 --- Visszatérve Rozsomák-színész kérdésre: Eastwoodot én kifejezetten nem tartom jó ötletnek, és ennek csak az egyik eleme az, hogy ugyanúgy túl magas, mint Jackman.
De legfőképpen azért, mert túlságosan hasonlítana Jackman verziójára.
Tényként kezelhető, hogy nagyon sokáig fogják összehasonlítgatni az újat Jackmannel, és személy szerint Eastwood castingolása csak rátenne erre még egy lapáttal. Egy jó nagy lapáttal.
Nem az lenne a cél, hogy úgy kapjunk egy szerethető, de utálható, viszonylag képregényhű Rozsomákot, hogy segítsen elfelejteni az előzőt? Hogy attól egy eltérő verziót kapjunk? Holland (de még Garfield) Pókija se hasonlít Maguire verziójára, mégis még mindig folynak a csatarozások a pártok közt. Ez csak durvább lenne, ha egy, az előzőre arcban, alkatban, stílusban is hasonlítóval akarnának "elszakadni" attól.

--- Idézet vége ---

Ilyen alapon miért rajzolja ugyanúgy Rozsomákot

Byrne

Silvestri

Jim Lee

és a többiek?

Szerintem egyáltalán nem zavaró, ha hasonlít az előzőre, és az sem baj, ha nem. Legyen jó színész és higgyem el neki, hogy ő Rozsomák, ahogy Jackmanről már az első film első jelenetétől fogva elhittem. (Például sem Maguire-ről, sem Garfieldről nem hittem el, hogy ő Peter Parker, pedig ég és föld voltak.)

Amanojaku:
 Visszatérve Rozsomák-színész kérdésre: Eastwoodot én kifejezetten nem tartom jó ötletnek, és ennek csak az egyik eleme az, hogy ugyanúgy túl magas, mint Jackman.
De legfőképpen azért, mert túlságosan hasonlítana Jackman verziójára.
Tényként kezelhető, hogy nagyon sokáig fogják összehasonlítgatni az újat Jackmannel, és személy szerint Eastwood castingolása csak rátenne erre még egy lapáttal. Egy jó nagy lapáttal.
Nem az lenne a cél, hogy úgy kapjunk egy szerethető, de utálható, viszonylag képregényhű Rozsomákot, hogy segítsen elfelejteni az előzőt? Hogy attól egy eltérő verziót kapjunk? Holland (de még Garfield) Pókija se hasonlít Maguire verziójára, mégis még mindig folynak a csatarozások a pártok közt. Ez csak durvább lenne, ha egy, az előzőre arcban, alkatban, stílusban is hasonlítóval akarnának "elszakadni" attól.

gabo:
Ez tuti! Kábel nagyon király!   ;D

Intruder:
Rémálom a Jurassic utcában. :D Készítsünk még egy D-Rex-et és toljuk be egy ketrecben egy állófogadásra, mi baj lehet belőle?  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése