HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
A Fekete Párduc sokkal jobb lett, mint vártam. Mondjuk elég buta filmre számítottam a bemutató alapján, szóval ez önmagában nem nagy szó. :D De tényleg nézhető lett, volt már ennél rosszabb Marvel film mostanság.
KiD:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2018. Február 10., 18:04:54 ---Én most nem mondok egy rossz szót se Bay-re, amióta olvastam, hogy ő viheti filmre Duke Nukem karakterét, John Cenával a főszerepben. Basszus, ha hű marad magához - akciók, szexizmus, robbanások, amerikai zászlók, fekete helikopterek - ironikus módon eséllyel ez lehet minden idők legjobb videojáték adaptációja...
[ig]https://vignette.wikia.nocookie.net/herofanon/images/b/bf/Mzl.iaprqllk.png/revision/latest?cb=20150206003600[/img]
--- Idézet vége ---
Mondjuk van egy oylan sanda gyanúm, hogy Duke-ot és Lobot egyszerre nem húzzabe.
Az egyik franchise talán megmenekül. :D
Bár lehet, hogy azt is bevállalja producerként. :dry:
Micho:
De mit keres a képen Arnie, kiszőkítve? :badteeth:
Aldarion:
Én most nem mondok egy rossz szót se Bay-re, amióta olvastam, hogy ő viheti filmre Duke Nukem karakterét, John Cenával a főszerepben. Basszus, ha hű marad magához - akciók, szexizmus, robbanások, amerikai zászlók, fekete helikopterek - ironikus módon eséllyel ez lehet minden idők legjobb videojáték adaptációja...
Gorgonita:
Február 24-én szombaton 14: 00-kor az AMC tv csatornán sorozat indul „A képregények titkos története” címmel. Az első rész a Marvel igazi hősei címet viseli.
A dokumentumfilm producere a The Walking Dead képregény atyja, Robert Kirkman. A műsorban betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen történetek, események és személyek játszottak szerepet a képregények világának átformálásában. Interjúk formájában olyan ikonikus hírességekkel is találkozhatunk, mint Stan Lee, Patty Jenkins, Lynda Carter, Kevin Smith, Famke Janssen, J.K. Simmons, Michelle Rodriguez vagy Todd McFarlane és még sokan mások.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése