HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (301/2259) > >>

Kayamiel:
Ugyan olyan jó zúzda lesz mint az első rész  :pogo: :sm-cheers:

gabo:
Egy újabb Tűzgyűrű - Lázadás trailer

zajrus:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2018. Február 16., 09:55:47 ---Én nem értek a DC-hez, úgyhogy nincs okom kételkedni Mark Millar Zöld Lámpásról való véleményében (gondolok itt a sárga színre való allergiára). Ahogy ebbe a témába beleszólnom sem kéne, de azért megteszem. De ha tényleg ez a helyzet a karakterrel (tudom viszont, hogy sok "Zöld Lámpás" van), azt tényleg elég nehéz hihetően, magabiztosan, nem komolytalanul, pláne "realistán" adaptálni. Supermannek hosszú tömött sorokban lehetne taglalni, mi mindenre képes, amihez képest a gyenge pontjai szűkösnek, a jelleme meg felszínesnek tűnik.
Millar nem egy olyan folyton baromságokat művelő pofa, tudtommal számos nagy sikerű sztori származik a tollából.

--- Idézet vége ---

Ettől még képes hülyeségeket beszélni, ahogy a cuccai közt rendszerint a két véglet van jelen valamiféle vegyítés helyett.  :nezze:

Figyelj, mikor Grootot vagy Rocketet képesek teljesen hihetően ábrázolni filmen nem beszélve olyan képtelen karakterekről, mint Taserface
 :'D , akkor ne már egy cirka 3600 fős űrrendőrség legyen az az elképzelhetetlen dolog, amit már lehetetlen hitelesen vászonra vinni főleg úgy, hogy még, ha Jordan elég generic volt néha Johns előtt, azért Gardner, Rayner és Stewart is elég erős személyiségjegyekkel rendelkeznek, amiből simán lehet építkezni...

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Február 16., 10:17:17 ---Én azt mondom, hogy vetnie kellene egy pillantást a Donner-féle Supermanre. Karakterek először, harc, akció másodszor. Azért buknak bele a Superman sztorikba, mert kaparnak mint az állat, hogy behozzanak egy ugyanolyan erős ellenfelet, mint ő. Érdekes módon egy csavaros Lex Luthor terv mindig jobban elsült idáig, mint bármilyen mega ellenség, aki mellett sokkal nehezebb egy valamire való sztorit elmesélni (leszámítva a Superman 2-t). Meg lehet nézni a Lois&Clarkot és a Smallvillet is, érdekes módon mindkettő sikeres sorozat volt.

--- Idézet vége ---

Pontosan, de elég a Supergirl sorozatot venni, amiben már lefektették, hogy Supergirl alapjáraton erősebb, mint Superman, de mégis megtalálják a módját, hogy Luthor anyuka komoly fenyegetés legyen... persze távol álljon tőlem, hogy éltessem a sorozatot elvégre az Arrowverse több szempontból a béka segge alatt sincs, de valahogy mégis meg tudták ragadni az alapokat jobban, mint az elmúlt 10 év DC filmjei, vagy hét év képregényei...

KiD:
Én azt mondom, hogy vetnie kellene egy pillantást a Donner-féle Supermanre. Karakterek először, harc, akció másodszor. Azért buknak bele a Superman sztorikba, mert kaparnak mint az állat, hogy behozzanak egy ugyanolyan erős ellenfelet, mint ő. Érdekes módon egy csavaros Lex Luthor terv mindig jobban elsült idáig, mint bármilyen mega ellenség, aki mellett sokkal nehezebb egy valamire való sztorit elmesélni (leszámítva a Superman 2-t). Meg lehet nézni a Lois&Clarkot és a Smallvillet is, érdekes módon mindkettő sikeres sorozat volt.

Amanojaku:
Én nem értek a DC-hez, úgyhogy nincs okom kételkedni Mark Millar Zöld Lámpásról való véleményében (gondolok itt a sárga színre való allergiára). Ahogy ebbe a témába beleszólnom sem kéne, de azért megteszem. De ha tényleg ez a helyzet a karakterrel (tudom viszont, hogy sok "Zöld Lámpás" van), azt tényleg elég nehéz hihetően, magabiztosan, nem komolytalanul, pláne "realistán" adaptálni. Supermannek hosszú tömött sorokban lehetne taglalni, mi mindenre képes, amihez képest a gyenge pontjai szűkösnek, a jelleme meg felszínesnek tűnik.
Millar nem egy olyan folyton baromságokat művelő pofa, tudtommal számos nagy sikerű sztori származik a tollából.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése