HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (293/2259) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2018. Március 02., 22:24:50 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 26., 19:46:20 ---Mondj egy szerinted jó nőt.

--- Idézet vége ---
Amúgy részemről Karen Gillan az egyik, ha nem a legszebb nő a világon.

--- Idézet vége ---

Rá kellett keresnem, mert nem tudtam egyből, hogy ki ő. Hát, azt kell mondjam, hogy szerencsés vagy... mert ebből a típusú csajból tucatszám rohangálnak az utcán (csak itt Pesten), így van rá esély, hogy egyszer összejöhess egy hasonlóval  :cool:

Intruder:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Március 01., 06:08:37 ---De attól még láttuk. :bravo:

--- Idézet vége ---

Amanojaku:

--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 26., 19:46:20 ---Mondj egy szerinted jó nőt.

--- Idézet vége ---

Bocs a kései reagálásért.
Amúgy részemről Karen Gillan az egyik, ha nem a legszebb nő a világon.
Az X-Men ötletelésről meg nagyon remélem, hogy egyik se fog előrehaladott fázisba kerülni. A Gambit már 16-ra volt igérve, azóta rendezője sincs. Megint. Az Ezüst Utazónak se látom sok értelmét semmihez sem kötve csak úgy bele az éterbe.

Sepi:
Vigyázz, nehogy az asszonyod elolvassa az itteni üzeneteidet, mert hamarabb bekövetkezik az halál.  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Március 01., 06:08:37 ---Mert Farek ráizgult az X-Menre.  :badteeth:
De attól még láttuk. :bravo:

--- Idézet vége ---
Nem, én Monicára izgultam rá. De azokat a gondolatokat már nem akartam itt megosztani.  :badteeth:

Az a kép... édes jó uram... ezzel a Monicával szívesen meghalnék végkielégülésben...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése