HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Augusztus 09., 19:02:32 ---Ez a Joaquin Phoenix-féle Joker lenne? Mert a legutolsó Jokert Heath Ledger-től láttam a Dark Knight-ban.
--- Idézet vége ---
Igen, a depis Phoenix Joker, vagy ahogy egy képregény ytubertől hallottam a Society Joker.
SuperSkrull: Tényleg! A Hydra bázison sok mindent megtudhatott Kapi a múltról. És gondolom most már biztos, hogy Zola se fog visszatérni. Fura, hogy felrobbantotta magát. :headscratch:
Sepi: Igen, ez tűnik a legvalószínűbb magyarázatnak, még akkor is, ha nehéz elhinnem, hogy a Hulk képes bármitől is félni. Ez is olyan rejtély marad a számomra, mint az, hogy miért várta meg, hogy Thanosék lemészároljanak minden asgardit a hajón.
roberto:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Augusztus 09., 14:27:10 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Augusztus 09., 00:14:12 ---Hát mondjuk Harley mindig is szimpatikus karakter volt, az a helyzet, ha nézted a rajzfilmet. A női Deadpool egy dolog, de nem egy Vérontó, akit direkt olyanra írtak meg, hogy csöppnyi szimpátiát ne érezz iránta. Ha tényleg arra viszik el a filmet, na az bosszantó lesz...
--- Idézet vége ---
Igen, a Batman TAS verzíó egy örök kedvenc, vicces, cuki karakter, de a Margit Robi félétől meg hülyét kapok.
Jaa, hogy Vérontóból akarnak szimpatikus karaktert csinálni?! :omg: Túl gyorsan olvastam el a hozzászólást és azt hittem Venomról van szó. :rolleyes: Durva lenne, ha a Joker sikere után ezt meglépnék.
--- Idézet vége ---
Ez a Joaquin Phoenix-féle Joker lenne? Mert a legutolsó Jokert Heath Ledger-től láttam a Dark Knight-ban.
Intruder:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Augusztus 09., 00:14:12 ---Hát mondjuk Harley mindig is szimpatikus karakter volt, az a helyzet, ha nézted a rajzfilmet. A női Deadpool egy dolog, de nem egy Vérontó, akit direkt olyanra írtak meg, hogy csöppnyi szimpátiát ne érezz iránta. Ha tényleg arra viszik el a filmet, na az bosszantó lesz...
--- Idézet vége ---
Igen, a Batman TAS verzíó egy örök kedvenc, vicces, cuki karakter, de a Margit Robi félétől meg hülyét kapok.
Jaa, hogy Vérontóból akarnak szimpatikus karaktert csinálni?! :omg: Túl gyorsan olvastam el a hozzászólást és azt hittem Venomról van szó. :rolleyes: Durva lenne, ha a Joker sikere után ezt meglépnék.
Sepi:
A 2-esre szerintem teljesen más a válasz. Egyszerűen azért mert berezelt miután Thanos könnyedén elverte az elején. Erre később volt utalás a Végjátékban is, amikor már az okos Hulk mondta, hogy "vesztett Hulkként és vesztett Bannerként is".
SuperSkrull:
Intruder:
1: A Tél Katonájában mikor a Hydra titkos bázison vannak Natashaval, Zola magyaráz nekik és közben videók mennek. Ott van újságcikk Stark és felesége haláláról és látható Bucky fémkarja is.
De az is lehet, hogy a Natashatól kapott Bucky aktából vagy a SHIELD-ben mondta meg neki Fury.
2: elvileg azért, hogy Bruce ne mindig rá támaszkodjon...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése