HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Gorgonita:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Március 10., 19:11:29 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Március 09., 16:07:00 ---A The Expanse és/vagy Killjoys sorozatokat nézi valaki?
--- Idézet vége ---
Én a Killjoyst :D
--- Idézet vége ---
Királyság! Hol tartasz vele? Én a Netflixen várom a második szezon érkezését.
A Többieknek egy kis enyhén Spoileres ajánlás a két sorozatról:
A Killjoys három fejvadászról szól, akik egy négy bolygós naprendszerben tevékenykednek. Személyes démonokkal terhelt karakterek, akik próbálnak csak a maguk dolgával törődni, és nem belefolyni a helyi hatalmasságok és elnyomottak ügyeibe. De mivel a szívük a helyén végül mégsem maradnak pártatlanok.
A The Expanse a mi Naprendszerünkben játszódik 200 év múlva amikor három hatalom; a Föld, a Mars és az OPA (Külső Bolygók Szövetsége) közt éleződik pattanásig a feszültség, amikor egy nyomozó és egy jégszállító hajó legénysége egy összeesküvés nyomaira bukkannak. Gondosan megtervezett sci-fi alaposan átgondolt jövőképpel.
zajrus:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Március 09., 16:07:00 ---A The Expanse és/vagy Killjoys sorozatokat nézi valaki?
--- Idézet vége ---
Én a Killjoyst :D
Gorgonita:
A The Expanse és/vagy Killjoys sorozatokat nézi valaki?
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Március 08., 20:58:04 ---Nekem is ilyen Michael Jackson, Antal Imre feelingje van a dolognak. Remélem, marad mellette olyan, aki az ő érdekeit képviseli.
--- Idézet vége ---
Én is bízom benne. Méltatlan lenne, ha élete alkonyán kihasználnák.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Március 08., 10:20:21 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Március 08., 10:12:31 ---Elrontom a bulit, de ez mi a pék fasza?
--- Idézet vége ---
Ha ennek csak a fele is igaz, akkor nagy gáz. Nem tudom, igazából mi lehet a háttérben, ennyiből meg nehéz információt leszűrni. De nem hangzik jól.
Sajnos Stan mostanság már egyre többször betegeskedik, és ő sem él örökké, már a 95 is több mint szép kor. Gyanítom, hogy elkezdődött a nagyon komoly helyezkedés az örökségért.
--- Idézet vége ---
Nekem is ilyen Michael Jackson, Antal Imre feelingje van a dolognak. Remélem, marad mellette olyan, aki az ő érdekeit képviseli.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése