HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Amanojaku:
Szerintem az a három "tini titan" nem a rossz szögtől meg rosszul beállított kamerától nem hasonlít az eredetijükre.
zajrus:
--- Idézetet írta: gabo - 2018. Április 15., 16:49:32 ---Én is néztem már, tényleg gáz! Én nézem a DC sorozatokat a Black Lightning már nagyon rossz, a szereplőt nem lehet azonosítani egy képregényekből ismert hőssel a maga mackós bokszoló mozgásával! Legjobb ezek közül még a Zöld Íjász címszereplője, de ez a Titánok.......fúj....... :(
Akkor lehet ezek sem valódiak csak rajongói képek?
--- Idézet vége ---
De valódiak, csak míg ezek stúdióban beállított késztermékek a többi forgatási lesifotó elég szar szögben elkapve, bár ettől függetlenül kriminális a haj, ruha, smink hármas, pedig nagyon dögös színésznőt csíptek meg...
gabo:
Én is néztem már, tényleg gáz! Én nézem a DC sorozatokat a Black Lightning már nagyon rossz, a szereplőt nem lehet azonosítani egy képregényekből ismert hőssel a maga mackós bokszoló mozgásával! Legjobb ezek közül még a Zöld Íjász címszereplője, de ez a Titánok.......fúj....... :(
Akkor lehet ezek sem valódiak csak rajongói képek?
Sepi:
Uh, ez nagyon gáz. :-\
Intruder:
Az élőszereplős Teen Titans sorozat három szereplője, avagy nehéz a mai világban DC fannak lenni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése