HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (281/2259) > >>

Amanojaku:
Szerintem az a három "tini titan" nem a rossz szögtől meg rosszul beállított kamerától nem hasonlít az eredetijükre.

zajrus:

--- Idézetet írta: gabo - 2018. Április 15., 16:49:32 ---Én is néztem már, tényleg gáz! Én nézem a DC sorozatokat a Black Lightning már nagyon rossz, a szereplőt nem lehet azonosítani egy képregényekből ismert hőssel a maga mackós bokszoló mozgásával! Legjobb ezek közül még a Zöld Íjász címszereplője, de ez a Titánok.......fúj.......  :(

Akkor lehet ezek sem valódiak csak rajongói képek?

--- Idézet vége ---

De valódiak, csak míg ezek stúdióban beállított késztermékek a többi forgatási lesifotó elég szar szögben elkapve, bár ettől függetlenül kriminális a haj, ruha, smink hármas, pedig nagyon dögös színésznőt csíptek meg...

gabo:
Én is néztem már, tényleg gáz! Én nézem a DC sorozatokat a Black Lightning már nagyon rossz, a szereplőt nem lehet azonosítani egy képregényekből ismert hőssel a maga mackós bokszoló mozgásával! Legjobb ezek közül még a Zöld Íjász címszereplője, de ez a Titánok.......fúj.......  :(

Akkor lehet ezek sem valódiak csak rajongói képek?

Sepi:
Uh, ez nagyon gáz.  :-\

Intruder:
Az élőszereplős Teen Titans sorozat három szereplője, avagy nehéz a mai világban DC fannak lenni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése