HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (279/2259) > >>

Intruder:
Na jó, de számomra ez mégis jobban tetszik, mint a filmes. :)

zajrus:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Április 17., 18:44:47 ---Gamora esetében jó volna a csere, mert Zoe arcra cseppet sem hasonlít az eredetire.

--- Idézet vége ---

Ez a verzió sem hasonlít az eredetire :D

KiD:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Április 17., 17:21:50 ---Én azért több hibát is látok benne. Az a baj, hogy alapból a mostani szereposztásból indul ki, csak simán helyettesítette az akkori ismertebb színészekkel. Egyrészt Nick Fury a 90-es években tuti nem fekete lett volna. Elvégre akkoriban készült alapból a Hasselhoff-féle feldolgozás is. Simán játszhatta volna ő is. Cuba Gooding is hiába jó színész, pont amiatt bukta volna ő is a szerepet, amiért Terrence Howardot is lecserélték az első Vasember után: egyszerűen nem olyan testalkatú, hogy belefért volna a páncélba. Tom Cruise se lenne jó Tony Starknak. Egyszerűen nem illik rá a szerep. És Schwarzit is sokkal karakteresebb színésznek tartom Drax szerepénél. Sokkal inkább illett volna rá Thanos szerepe. És azért lehetne még sorolni.

--- Idézet vége ---

Itt azért közbevetném, hogy Tom Cruise neve onnan jöhetett a készítőnek, hogy évekig úgy volt, hogy ő fogja eljátszani Vasembert RDJ előtt. ;)

Viszont igen, Furyt benézték a bőrszínével. Hasselhoff pl. tök jól játszotta az amúgy szar filmben is, egy az egyben beleláttam az öreget. :D

Sepi:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Április 17., 18:44:47 ---Az a fránya, szűkös páncél! :lol:

--- Idézet vége ---
:) Az tény, hogy most is sokat oldanak meg CGI-jal, de itt sem minden jelenetet. És anno olvastam valahol (bár már nem tudom, hogy hol), hogy a folytatásnál ez is egy szempont volt a szereplő cserénél, nem csak a pénz. És ha már a 90-es éveket nézzük, akkor azért még jóval kevesebb volt a digitális trükkök száma, így pláne szempont lehetne, hogy ugyanakkora legyen a két szereplő méretre.  ;)

Intruder:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Április 17., 17:21:50 ---amiért Terrence Howardot is lecserélték az első Vasember után: egyszerűen nem olyan testalkatú, hogy belefért volna a páncélba.

--- Idézet vége ---
Az a fránya, szűkös páncél! :lol:

Gamora esetében jó volna a csere, mert Zoe arcra cseppet sem hasonlít az eredetire.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése