HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (272/2259) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2018. Május 20., 17:25:27 ---Xandar ostromát(?) elvileg azért nem láttuk, hogy majd egy potenciális Nova-film felütéseként lehessen felhasználni.
Nem tudom, mennyire hivatalos ez a terv, lehet hogy csak egy nagyon logikus rajongói elképzelés, mindenesetre nagyon valószínű, hogy ez a helyzet.

--- Idézet vége ---

Csak rajongói teória tele van velük a spájz...

Amanojaku:
Xandar ostromát(?) elvileg azért nem láttuk, hogy majd egy potenciális Nova-film felütéseként lehessen felhasználni.
Nem tudom, mennyire hivatalos ez a terv, lehet hogy csak egy nagyon logikus rajongói elképzelés, mindenesetre nagyon valószínű, hogy ez a helyzet.

Aldarion:
Thor mondta az Őrzőknek, hogy Thanos egy héttel korábban lezúzta a Xandart és vitte a követ. Ebből kifolyólag valószínű, hogy Xandar felének is kampec...

Intruder:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Május 18., 21:54:52 ---
A Guardians of the Galaxy Vol. 1-et láttad? Na onnan...

--- Idézet vége ---
Azt már régen. Nem úgy lett vége, hogy az a kő Nova bolygóján maradt? Akkor ők is halottak?

zajrus:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Május 18., 21:16:44 ---Én is megnéztem. Végre egy Disney Marvel film, ami nem a megszokott séma szerint játszódott.
Thanos honnan szerzett köveket? Már úgy kezdődött, hogy volt neki. Bocsi, hogy le vagyok maradva, de a Dr. Strange óta nem nézek szóló filmeket.

--- Idézet vége ---

A Guardians of the Galaxy Vol. 1-et láttad? Na onnan... sőt a Doctor Strange-ben bukkant fel az utolsó kő a Lélekkő előtt, ami a mostani filmben...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése