HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Farek:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/06/14/lucas_eloszor_beszelt_arrol_hogy_mirol_szoltak_volna_a_star_wars-folytatasai/
Szerintem nem baj, hogy nem maradt Lucas kezében a sorozat... :rolleyes:
Intruder:
--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Június 11., 20:55:18 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Június 11., 19:39:59 ---A film címe viszont már most sántít, mert nem csak egy Pred lesz benne. :-\
--- Idézet vége ---
Akkor ennyi erővel a második résznél is mondhattuk volna ezt, hiszen ott is feltűnt a végén több Predator is. ;)
--- Idézet vége ---
De ott legalább nem spoilerezték el, hogy egy egész klán van a városban. ;)
Hmm vajon az összes gyilkosságot ugyanaz a predator követte el?
Intruder:
Meg van az új Joker:
https://hetediksor.hu/2018/06/14/megvan-mikor-es-mennyibol-forgatjak-a-joaquin-phoenix-fele-joker-eredetfilmet/
Aldarion:
--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Június 11., 20:55:18 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Június 11., 19:39:59 ---A film címe viszont már most sántít, mert nem csak egy Pred lesz benne. :-\
--- Idézet vége ---
Akkor ennyi erővel a második résznél is mondhattuk volna ezt, hiszen ott is feltűnt a végén több Predator is. ;)
--- Idézet vége ---
Nem jó irányból közelítitek a kérdést. Nem az a lényeg, hogy hány van benne, hanem hogy melyik gyakja le a jónépet. Nyilván az lesz a főszereplő, tehát ő A ragadozó. A trailer alapján úgy vettem le, hogy a mutáns egyed nem komálja a másikat, így aligha lesznek puszipajtások. Arról nem beszélve, hogy a Predatorsban már behozták, hogy van egy bengább alfaja is a ragadozóknak, amely adott esetben még a saját fajtájára is vadászik. Szerintem - persze lehet, hogy tévedek - ezt a vonalat próbálják kicsit bebetonozni, ami nekem nem lenne gond, mert azt tökre megvettem a Predatorsban, ahogy azt is, hogy az egyes alfajok/klánok technológiája/felszerelése/fegyverzete eltér, mert nekem ez is remekül színesítette a palettát. Csak hát az a "raboljunk embereket egy másik világra" ötlet ne lett volna...
Sepi:
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése