HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (269/2259) > >>

Gorgonita:
Ezekre is mind azt írták, hogy Lucas tervei voltak a 7-8-9-re. De már a régi trilógia idején megkérdezte Mark Hamillt is, hogy visszatérne-e a folytatásokhoz.

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 15., 11:58:12 ---Ilyenkor el kell mennem a szép emlékű Star Wars d6-os szerepjáték fekete-fehér illusztrációit nézegetni (Mike Vilardi, Paul Lona művei), hogy tudjam nem veszett el még minden. :)
--- Idézet vége ---
Ó, azzal egyetlen egyszer játszottam. Egy egymás elleni alkunál zsinórban 5 db hatost dobtam. A másik fél nagyon boldog volt, hogy sikerült 20%-80% arányban megegyeznünk.  :hehe:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 15., 11:58:12 ---Egyébként meg beszél(nek) össze-vissza. Régebben azt nyilatkozták, hogy a droidok lázadásáról szólt volna. Aztán azt, hogy Abramsek felhasználták az ő ötleteit is, csak ab ovo kezdtek bele. Most meg ez.

--- Idézet vége ---
Messziről jött ember azt mond, amit akar...  :dry:
A droidok lázadtak? Mikor? Nem keverik a franchise-t véletlenül?  :badteeth:

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 15., 11:53:47 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 15., 11:50:03 ---
És gondolom ők lettek volna a főszereplők:

--- Idézet vége ---
Köszönöm, sikerült mosolyt csalnod az arcomra.  :lol: :lol: :lol:
De most tényleg, mekkora idiótaság már ez?

--- Idézet vége ---

Ilyenkor el kell mennem a szép emlékű Star Wars d6-os szerepjáték fekete-fehér illusztrációit nézegetni (Mike Vilardi, Paul Lona művei), hogy tudjam nem veszett el még minden. :)

Egyébként meg beszél(nek) össze-vissza. Régebben azt nyilatkozták, hogy a droidok lázadásáról szólt volna. Aztán azt, hogy Abramsek felhasználták az ő ötleteit is, csak ab ovo kezdtek bele. Most meg ez.

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 15., 11:50:03 ---

--- Idézet vége ---
Köszönöm, sikerült mosolyt csalnod az arcomra.  :lol: :lol: :lol:
De most tényleg, mekkora idiótaság már ez?

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Június 14., 21:40:59 ---https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/06/14/lucas_eloszor_beszelt_arrol_hogy_mirol_szoltak_volna_a_star_wars-folytatasai/
Szerintem nem baj, hogy nem maradt Lucas kezében a sorozat... :rolleyes:

--- Idézet vége ---

Komolyan mondom kölyökkoromban felnéztem Lucasra, meg a Pataky Attilára is. De manapság már csak fiktív személy lehet a példaképem. Nem is tudom miért alakult ez így.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése