HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (267/2259) > >>

Intruder:
Nem tudom mit menőzik ez a szőke fickó. Öreg Logant se tudta megölni, akkor mihez kezd egy Predátorral? :D

gabo:
Még egy kis Predator!   :D

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 20., 12:40:33 ---Farek: Gondolom nem akarják hagyni, hogy a Star Wars egyedül terítse a piacot -ugye ott is jön legalább egy sorozat és egy animációs sorozat a tizenvalahány mozi mellé - és csak az ők egyéb árucikkei fogyjanak. Ezek közül egyelőre engem is csak a Picardos hozott lázba, de majd meglátjuk.

--- Idézet vége ---
Valószínűleg igazad van. Csak aztán majd tényleg meglátjuk a minőséget. Itt is, meg az SW-ben is.

Gorgonita:
Farek: Gondolom nem akarják hagyni, hogy a Star Wars egyedül terítse a piacot -ugye ott is jön legalább egy sorozat és egy animációs sorozat a tizenvalahány mozi mellé - és csak az ők egyéb árucikkei fogyjanak. Ezek közül egyelőre engem is csak a Picardos hozott lázba, de majd meglátjuk.

Kid, Scaurus: Alex Kurtzman mellett biztos lesznek mások is, akik vezénylik ezeket a sorozatokat. (Nekem egyébként a ST Beyond is tetszett, de ahhoz azt hiszem már nincs köze.)

scaurus:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Június 19., 22:08:37 ---...
Mit szóltok?"
...

--- Idézet vége ---
Utána kellett néznem, hogy ki A.K.
A filmográfiáját tekintve nagy lelkesedésre nincs ok.
Az általa írt vagy rendezett filmek közül egyedül a 2009-es Star Trek film tetszett (a folytatások gyengék, csak a karakterek jók, a sztorik felejthetőek).

Persze, hozzá kell tennem, sosem voltam Star Trek rajongó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése