HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Kár mélyebben belemenni ebbe a vitába, mert úgy se fogjuk meggyőzni egymást semmiről se. Én viszont akkor is maradok az első (és eredeti) változatoknál, ha képregényszereplőkről van szó.
zajrus:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Szeptember 13., 23:12:42 ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Szeptember 13., 22:05:59 ---most komolyan a bőrszíne a hatalmas vészjelzés nálad?
--- Idézet vége ---
Csak utálom a blackwashing-ot, ennyi. *Khmm Dominó*
--- Idézet vége ---
Gondolom az véletlenül sem zavart eddig, hogy az adott karakternek a bőrszíne a "természetes" patyolatfehér :D Arról meg már ne is beszéljünk, hogy jelen esetben olyan karakter miatt háborogsz, aki egész "pályafutása" alatt fekete volt :D Mindezt egy feltehetőleg hiteltelen pletyka miatt :D
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mekkora baromság ez in universe nézve... mármint jelenleg a Marvel multiverzuma úgy működik, hogy Franklin Richards gondol egyet és megalkot egy univerzumot teljesen random dolgok alapján... egész pontosan ebbe a koncepcióba, hogy a francba fér bele a nem létező "blackwashing"?
Intruder:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Szeptember 13., 22:05:59 ---most komolyan a bőrszíne a hatalmas vészjelzés nálad?
--- Idézet vége ---
Csak utálom a blackwashing-ot, ennyi. *Khmm Dominó*
zajrus:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Szeptember 13., 19:57:19 ---A kávémat szeretem feketén, de Superman-t nem. :coffee:
--- Idézet vége ---
Elvégre komcsi Superman oké, náci Superman oké... fekete Superman ejjejj... mi lesz itt még... ja a "lesz" kicsit erős mivel már volt többször is... meg most komolyan nem mindegy mit ad ki a DC? 140%, hogy xar lesz az eddigi filmjeik alapján... még, ha meg is csinálnák, ami egy elég merész és kreatív szempontból nagyon is gazdag filmet adhatna nem fogják tudni tető alá hozni értelmesen... elcseszik... tehát mi az aggodalom tárgya? Gondold végig ott van a leghíresebb karakterük Superman és egy depis moslékot csinálnak vele... most komolyan a bőrszíne a hatalmas vészjelzés nálad?
Intruder:
A kávémat szeretem feketén, de Superman-t nem. :coffee:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése