HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2018. Szeptember 28., 20:14:15 ---Jó eséllyel még nem végleges a CGI. Sokszor olvastam, hogy a trailer kedvéért előre dolgoznak egy-egy részlettel, de nem törvényszerű, hogy az a végleges - mármint a kinézet igen, a CGI-n esetleg még finomíthatnak. Majd meglátjuk a moziban. Nekem akkor is nagyon bejön, hogy végre G1 design lesz a moziban...
--- Idézet vége ---
Igaz, a legújabb példa erre a Venom. Az első trailerben Tom Hardy fekszik a kórházi ágyon és hörög, a másodikban fekszik az ágyon, hörög, és közben szétkúszik rajta a szimbióta. Csak éppen az első előzetesig el sem készült még a speciális effekt. :D
Aldarion:
Jó eséllyel még nem végleges a CGI. Sokszor olvastam, hogy a trailer kedvéért előre dolgoznak egy-egy részlettel, de nem törvényszerű, hogy az a végleges - mármint a kinézet igen, a CGI-n esetleg még finomíthatnak. Majd meglátjuk a moziban. Nekem akkor is nagyon bejön, hogy végre G1 design lesz a moziban...
KiD:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Szeptember 27., 12:58:15 ---Miért? Te totál reboot-ot szeretnél? Mondjuk én is. :D
--- Idézet vége ---
Hát, ha így kérdezed, persze, azt is. Meg úgy alapvetően egy jó filmet. :D Az meg független a dizájnoktól teljesen.
Ami meg a dizájnokat illeti, itt azt érzem, hogy ez egy Bayformers mixelve a War for Cybertronnal, csak valamiért a Cybertron részeket a játék grafikai motorjával csinálták meg, a többit meg a szokásos filmes CGI-jal. Illetve nekem nem tetszik se Sokkoló, se Fülelő, szerintem csúnyák. G1-esek, de attól még csúnyák. Optimusz és Romboló így első blikkre rendben vannak. Űrdongó meg még mindig a régi.
Szóval én ezt is ki fogom hagyni, hacsak nem zengenek majd róla ódákat. Nem elsősorban a dizájnok miatt, hanem mert semennyire nem bízom ebben a bandában már jó ideje.
Asys:
Szerintem nagyon gyenge a Dark Phoenix trailer-e, engem rendesen lelombozott... :(
Az első olyan X-Men filmtrailer, ami egyáltalán nem tetszik, semmit nem mozgatott meg bennem...
Ez a film szerintem még az Apokalipszis-nél is gyengébb lesz!
Lerágott csont már ez, Magneto megint fellázad, hányadszor??? Ne vicceljenek már! :dry:
Az Űrdongó trailer-e viszont meglepő módon tetszik! ;)
Ezek a G1-es kinézetű robik nagyon cool-ak! :brow:
Remélem újrakezdik az egész szériát, az X-ek meg kerüljenek át az MCU-ba minél előbb!
gabo:
A sok X-menes csalódás után minden ilyet kétkedve várok! Az X-men miatt lettem képregény rajongó, de valahogy soha nem találják el a képregényes filinget, az X2 óta nem igazán tetszik! Mindenesetre megnézem majd itthon!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése