HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (248/2259) > >>

Galen:
Nem játszom a másik ligában, de nekem ugyanilyen bajom van az új Peter Parker gyerekkel is. Kromanyoni arccsontozatáról nekem nem a tudós osztályelső Parker képe ugrik be. Valahogy nem szimpatikus a fiú.

Farek:
Na, nekem Keira viszont bejön. Szóval tényleg nem vagyunk egyformák.  ;D

turkia:

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Október 30., 08:51:54 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Október 29., 09:33:50 ---Csak néhány név, hogy a karakterek különbözősége egyértelmű legyen: Sarah J. Parker, Madonna, Hernádi Judit, Lisa Kudrow, Pa-Dö-Dö.  :D

--- Idézet vége ---
Keira Knightley.

--- Idézet vége ---

Abszolút, az a nő is. Nem tudom, miért. Furcsán és szemrehányóan, lekezelően, bután néz, nem tudom.
Köszi Farek, más is van így akkor ezzel.

Farek:
Egyet kell értenem turkiával. Kedvelem Johanssont, és szerintem baromira szexi hangja van (a Her című filmben én is simán szerelembe estem volna az op. rendszerével  :brow: ), de valóban nekem is van valami a fejében, az arcvonásaiban, amitől számomra nem szép. Félreértés ne essék, nem csúnya, szép alakja van, és egyébként bírom, de valahogy az arcvonásai számomra nem állnak össze.

De hát valóban, ízlések és pofonok (akinek nem egyezik az enyémmel, az baromi nagyot kap  :hehe: )

Galen:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Október 29., 09:33:50 ---Csak néhány név, hogy a karakterek különbözősége egyértelmű legyen: Sarah J. Parker, Madonna, Hernádi Judit, Lisa Kudrow, Pa-Dö-Dö.  :D

--- Idézet vége ---
Keira Knightley.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése