HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (240/2259) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: gabo - 2019. Február 26., 22:07:49 ---Nézte ezt anno valaki, van erről valakinek infója, hogy ezt talán le se adták magyarul??  :headscratch:

--- Idézet vége ---
NÉztem, de bevallom, eredeti nyelven. Viszont nagyon ajánlom, szerintem egy baromira jó sorozat volt, nagyon szépen ívelt.

gabo:
Jajj......  :lol:

gabo:
Most, hogy a sorozataim pihennek gondoltam bepótolok egy régi elmaradást! Nekiálltam a Young Justice 1-2 évadának. De akárhol is nézem az 1 évad  18 része sehol nincs fent szinkronosan! Nem mintha a felírat akadály lenne, csak az egységesség miatt. Nézte ezt anno valaki, van erről valakinek infója, hogy ezt talán le se adták magyarul??  :headscratch:

Gorgonita:
DOOM PATROL Trailer: Ami nem öl meg, az furcsábbá tesz.

gabo:
Én ár megszoktam hogy egy sorozat csak nyomokban tartalmaz a képregényekhez kapcsolódó dolgokat! Nekem mondjuk tetszett a sorozat a Gotham után a második legjobb DC sorozat! Szerintem nem Clark volt hanem Conner

--- Idézetet írta: AdamK88 - 2019. Január 23., 22:22:14 ---Hát srácok befejeztem a Titans sorozatot. Hát mi a szent ...... volt ez?????? Azt se tudom, hogy most hol áll a fejem. Mit kavartak ezek itt össze? Milyen "spoiler" tetoválásos fickó volt az? Persze, a Cadmus-ban tartották fogva Clark-ot, ja persze. Na meg az a kutya!! Lesz egy Krypto-nk?
Ez a sorozat 8.2-es az imdb alapján? Még a rotten-en is 84%? Emberek!! Se füle, se farka ennek a valaminek. Nálam nem áll össze a kép, hogy mit akartak ezzel. De lehet, hogy csak én vagyok ennyire hülye, pedig elég sok dolgot ismerek a képregények világából.

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése