HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 01., 11:53:20 ---De aztán lehet hogy a fekete hegyomlás nem ért rá. :D
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy minden nagydarab fekában egy kis fehér ember rejtőzik. Ez meg éppen kirágta magát. :lol: :lol:
Galen:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Március 01., 11:28:56 ---Félre értesz, én el tudok vonatkoztatni attól, hogy egy fehér karakterből feketét csinálnak a vásznon. Ez nem zavar. Nekem az fura, hogy ugyanabban a folyamban - tehát nem rebootolták a történéseket - egyszer csak egy korábban bemutatott karakter egészen más lesz. A fekete óriásból fehér törpe. És itt most eszemben sincs a színészi képességeket firtatni, csak ez a döntés totál káosz. Kb. Az lenne hasonló, ha az Új reménybe az originál Jabbát vágták volna bele utólag, nem a később megismert végleges változatát.
--- Idézet vége ---
Félre értesz. Veled értek egyet, csak szerintem leszarták, hogy előtte hogy nézett ki, a törpe színész népszerűsége többet nyomott a latba a kiválasztásnál. Még azzal se lehet védeni a dolgot hogy nem tudták, hogy ennyire fontos személy lesz és nem gondolkoztak előre a színészválasztásnál, mert Trusk azért elég fontos volt az X2 idején is. De aztán lehet hogy a fekete hegyomlás nem ért rá. :D
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Március 01., 11:28:56 ---
Te mit szóltál volna, ha a 97-es verzióba a 77-es Jabba ugrik be és nem a Jediből ismert?
--- Idézet vége ---
Én a sw toldás-foldásra már nem mondok semmit. :)
Aldarion:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 01., 10:55:35 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 21:24:18 ---A másik, ami nekem őrülten zavaró, az az ő személyük:
Balra Bolivar Trask, jobbra szintén Bolivar Trask. Ez az igazi WTF? élmény, mert azért ezt még egy plasztikai sebész reklámjában sem tudnám elfogadni előtte-utána fotóként...
--- Idézet vége ---
Ez ugyanaz mint az SW-ben. A valóság nem passzol a filmhez. Miért törpe a Bolivar Task? Mert a szinész épp nagyon népszerű a Trónok harca kapcsán és ez elég volt hogy feláldozzák a nem passzolás oltárán. Szerintem. De mondjuk a Marvelnél mit csodálkozunk. Azért David Hasselhoffból simán lett Samuel L. Jackson és senki ne jöjjön az Ultimate vonal magyarázattal.
--- Idézet vége ---
Félre értesz, én el tudok vonatkoztatni attól, hogy egy fehér karakterből feketét csinálnak a vásznon. Ez nem zavar. Nekem az fura, hogy ugyanabban a folyamban - tehát nem rebootolták a történéseket - egyszer csak egy korábban bemutatott karakter egészen más lesz. A fekete óriásból fehér törpe. És itt most eszemben sincs a színészi képességeket firtatni, csak ez a döntés totál káosz. Kb. Az lenne hasonló, ha az Új reménybe az originál Jabbát vágták volna bele utólag, nem a később megismert végleges változatát.
Te mit szóltál volna, ha a 97-es verzióba a 77-es Jabba ugrik be és nem a Jediből ismert?
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 01., 10:55:35 ---Azért David Hasselhoffból simán lett Samuel L. Jackson és senki ne jöjjön az Ultimate vonal magyarázattal.
--- Idézet vége ---
De miért ne, ha tényleg az a magyarázat. Mármint a filmben.
Vagy a 616-os fővonal képregényekre gondolsz, ahol a film népszerűsége miatt simán lecserélték az ezeréves Furyt egy filmes másolatra és a kör bezárult? Mert akkor viszont igazad van és kapják be.
Galen:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 28., 21:24:18 ---A másik, ami nekem őrülten zavaró, az az ő személyük:
Balra Bolivar Trask, jobbra szintén Bolivar Trask. Ez az igazi WTF? élmény, mert azért ezt még egy plasztikai sebész reklámjában sem tudnám elfogadni előtte-utána fotóként...
--- Idézet vége ---
Ez ugyanaz mint az SW-ben. A valóság nem passzol a filmhez. Miért törpe a Bolivar Task? Mert a szinész épp nagyon népszerű a Trónok harca kapcsán és ez elég volt hogy feláldozzák a nem passzolás oltárán. Szerintem. De mondjuk a Marvelnél mit csodálkozunk. Azért David Hasselhoffból simán lett Samuel L. Jackson és senki ne jöjjön az Ultimate vonal magyarázattal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése