HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (235/2259) > >>

gabo:
Egy újabb! :)

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Március 01., 11:01:22 ---e miért ne, ha tényleg az a magyarázat. Mármint a filmben.
Vagy a 616-os fővonal képregényekre gondolsz, ahol a film népszerűsége miatt simán lecserélték az ezeréves Furyt egy filmes másolatra és a kör bezárult? Mert akkor viszont igazad van és kapják be.

--- Idézet vége ---
Nekem nem tetszik hogy fősodros lett. De a lényeg a mondandód végén van. Kapják be.

Farek:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Március 01., 12:48:30 ---Fú, de rühelltem, és rühellem még mindig a '97-es Jabbát!

--- Idézet vége ---
És melyiket a kettő közül?  ;D

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Március 01., 11:28:56 ---Félre értesz, én el tudok vonatkoztatni attól, hogy egy fehér karakterből feketét csinálnak a vásznon. Ez nem zavar. Nekem az fura, hogy ugyanabban a folyamban - tehát nem rebootolták a történéseket - egyszer csak egy korábban bemutatott karakter egészen más lesz. A fekete óriásból fehér törpe. És itt most eszemben sincs a színészi képességeket firtatni, csak ez a döntés totál káosz. Kb. Az lenne hasonló, ha az Új reménybe az originál Jabbát vágták volna bele utólag, nem a később megismert végleges változatát.

Te mit szóltál volna, ha a 97-es verzióba a 77-es Jabba ugrik be és nem a Jediből ismert?

--- Idézet vége ---

Fú, de rühelltem, és rühellem még mindig a '97-es Jabbát!

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Március 01., 12:01:07 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 01., 11:53:20 ---De aztán lehet hogy a fekete hegyomlás nem ért rá. :D

--- Idézet vége ---
Lehet, hogy minden nagydarab fekában egy kis fehér ember rejtőzik. Ez meg éppen kirágta magát.  :lol: :lol:

--- Idézet vége ---
Naja. Miben volt az, hogy:
-Minden kövér emberben belül ott lapul egy sovány is.
-Miért megette?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése