HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (233/2259) > >>

turkia:
Azt olvastam, hogy mivel a dízniszörny a Fox-ot is bekebelezi, várható egy újabb ámokfutás. Ezúttal sajna az X-Men lesz a soros, ami eddig egy remek trilógiával kitűnt a többi film közül. A Sötét Főnix még talán képes lesz arra, hogy egy negyedik filmmel egésszé tegye az X-eket. Mondjuk olyan légkörben alkotni, ami most a csóri Fox-nál lehet... lényegében mindenki várja a lefejezést. 😕

gabo:
Az évben a legvárósabb!! :)

Sepi:
Szerintem is egészen jó kis film lett. Pozitív csalódás lett. Eleinte tartottam egy kicsit a filmtől, főleg Brie Larson miatt, és mivel annyit nyomták az első szuperhősnő szlogent, hogy féltem, nehogy egy túltolt feminista film legyen belőle. De szerencsére a félelmeim nem igazolódtak be.  :) Brie továbbra sem lesz a kedvenc női színészem, de Marvel Kapitányként elfogadtam. A kritikák azon részét megértem, hogy mi a baja az embereknek Fury közvetlenebb viselkedésével, de engem egyáltalán nem zavart, sőt, a film igazából így működik a legjobban, enélkül totál felborult volna ez a koncepció.

Úgyhogy mindent összevetve, a film bejött, és arra mindenképp tökéletes, hogy oltsa az ember szomját a Bosszúállók következő részéig tartó várakozásban. A stáblistás jelenet meg ütősre sikerült, azt senki se hagyja ki! Viszont a második jelenet igazából kihagyható, ha valakinek már nagyon kell pisilnie, mert érdemi információt nem tartalmaz, inkább csak poén.

KiD:
Megnéztem a Marvel Kapitányt és jelentem, hogy szerencsére nem a mostanság futó képregényekből mintázták a főhősnő személyiségét.  :) Nekem kifejezetten tetszett, sőt egészen belopta magát a szívembe. Brie Larsonnak nincs feneke, nincs melle, nem tud futni, alacsony is, és még így is jó választás volt a szerepre, jól hozza a figurát és - ez nyilván egyéni ízlés kérdése, de - szerintem szép is.

Intruder:
Hoppá! Fél füllel hallottam, hogy valami horror képregényfilm készül, de nem nagyon voltam tájékozott a dologgal kapcsolatban.
És most látom, hogy ez nem is Warner film. Akkor itt nem fog jönni Batman egy darabka kriptonittal, hogy megmentse Smallvillet a világot. :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése